Quantcast
Radio1_v_zivo


NENAVADNI ZNAKI, da tvoj partner še vedno ''nori'' za bivšo!
Ljubezen in odnosi | 2. 5. 2017 13:04
O njej govori grdo ... tebe pa kuje v zvezde!
Ključne besede:     bivša    prebolevanje    znaki    zveza    nenavadno    ljubezen    nepozabljeno
V njegovih mislih si ti in včasih celo ona ...

So stvari, ki so jasne kot beli dan in so stvari, ki ti niso popolnoma nič logične. To se dogaja takrat, ko si v zvezi z osebo, ki ti je naklonjena, na trenutke pa ima neobičajne lastnosti obnašanja, ki si ga ne znaš razlagati. Potem pa se ti pojavi vprašanje: Kaj pa, če je še vedno nor na bivšo? 

Tukaj imamo nekaj nenavadnih znakov, ki te lahko zmedejo, čeprav je resnica drugačna in jo ima očitno še vedno v mislih:


1. Preveč je navdušen nad vajino zvezo, nenehno omenja, kako je srečen, da te ima, kako sta skupaj popolna in da čuti, da sta ustvarjena drug za drugega. Imaš občutek, da te včasih malce preveč hvali.


2. Še vedno je tesno povezan z družbo bivše in zelo rad zahaja tja, kjer se bo nahajala tudi ona. Takrat gre najraje sam, tebi pa se izgovori, da bodo itak sami fantje ter ti bo postalo hitro dolgčas.


3. Telefon ima ves čas pri sebi in še to pod kodo, da slučajno ne bi videla sporočila ali česa podobnega. Ko dobi sporočilo, ga pogleda na hitro in takoj zapre, kot bi želel, da ga prebere, ko ti ne boš zraven.


4. Če kdo omeni ime, ki ga ima tudi njegova bivša, takoj postane odsoten in drugačen, kot bi se zamislil, kako mu je bilo z njo lepo. V očeh mu je videti, da je postal otožno nostalgičen.


5. O njenem novem fantu govori grdo češ, da je itak en bednik ter z njim zagotovo ne bo srečna. Da je prav, da je dobila takega kakršnega si zasluži in odkar sta se razšla, je postala zanemarjena. 


6. Še vedno hrani njene stvari, kot so slike, raznorazna darilca, ki nimajo nikakršne vrednosti. 


7. O njej ima za povedati same slabe stvari kakor, da bi se želel potolažiti, da je itak prav, da sta se razšla, da je bila preslaba zanj, da je od nekdaj vedel, da je čudaška ... čeprav o njej ne neha govoriti.


8. Pelje te na kraje, kamor je hodil z njo in jo nevede omeni ter pove, kako sta včasih hodila sem na dopust, kaj sta počela ter vse videla. Nato tudi omeni, kako ti je šla na živce, da se ne bi ti počutila slabo. S tabo želi doživeti očitno enake stvari, da bi jo čimprej pozabil ali pa gre zgolj za naključje.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del