Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI pravijo: ''Če vidimo, da ženska nosi TOLE ... totalno se nam meša!''
Radio 1 priporoča | 22. 4. 2017 14:10
S temi oblačili in dodatki ženske burijo moško domišljijo ...
Ključne besede:     oblačila    ženske    moški    seksi    zapeljivo    oprava
''Ta bo pa moja!''

Moški niso ravno vešči, ko pride do poznavanja ženske mode in ne dajo toliko na to, kaj je trenutno v trendu in kaj ne. Obstajajo pa določena oblačila in dodatki, ki jim popolnoma zmešajo glavo.

Tukaj je 10 stvari ob katerih dobijo mehka kolena:


1. Seksi očala 
Ne govorimo ravno o sončnih očalih, ampak tistih, ki jih običajno nosijo dekleta z dioptrijo ali zgolj kot modni dodatek. Ženske naj bi bile z očali videti še bolj inteligentno, kar moške zelo privlači.


2. Usnje ... vsepovsod!
Usnjena oblačila na več načinov. Seveda z njimi ne gre pretiravati, da na koncu ženska ne izgleda kot bojevnik. Če si upaš in si drzna, je obleka na sredini kot nalašč zate, da bo čisto slinast.


3. Poletne lahkotne obleke
Poletne obleke, ki plapolajo v vetru, so preproste, brez unikatnih poslikav, in so za moške oči prava paša. Če so zraven še nekoliko prosojne in pokažejo ravno prav kože ... se zagotovo ne bo upiral.


4. Moške srajce
Medtem, ko boš spodaj gola ali samo v spodnjem perilu, z rahlo razmršenimi lasmi, obenem pa v njegovi srajci? Filmska scena, ki jo obožujejo tudi navadni ''smrtniki.''


5. Športne pajkice
Razgibavanje v parku ali naravi? Ni vrag, da se ne bo spotaknil, ko se bo oziral za tabo.


6. Majhni tattoji 
Drobni tattoji, ki so skriti nekje na tvojem telesu, so nekaj, kar je prav tako seksi. Tisto, kar je očem skrito je še kako privlačno!


7. Pete, ki pokažejo gola stopala
Ženska z lepo urejenimi stopali in odprtimi salonarji, lahko moškemu dodobra zmeša glavo. Če si tista, ki ne nosi rada pet, pa jih morda lahko uporabiš le v postelji za popestritev.


8. ''Neurejeno'' speti lasje, kjer je viden njen vrat
Danes zelo popularna pričeska večine žensk. Kljub temu da takšna pričeska izgleda neurejeno, je moškim, seveda, če jo znaš pravilno nositi, izredno privlačna. Ženska deluje igrivo, mladostno in razposajeno.


9. Seksi spodnjice in navadna majica
Ko je ženska doma je zagotovo najraje v razvlečeni trenirki, navadni majici in običajno brez nedrčka, ki zna biti neprijeten. Kaj pa, če bi si za spremembo nekega jutra ''pozabila'' obleči hlače ter mu zajtrk pripravila kar tako? Poskusi ;)


10. Mrežaste ali navadne samostoječe nogavice


Samostoječe nogavice burijo moško domišljijo že od nekdaj. Ženske noge v njih izgledajo zapeljive, seksi in predvsem poželjive.