Quantcast
Radio1_v_zivo


Oblika USTNIC pove, če je nekdo vodja, 'kraljica drame', umetnik ...
Radio 1 priporoča | 19. 4. 2017 5:47
Ko pogledaš nekoga, usmeri pozornost na njihove ustnice in odkrij njihov karakter
Ključne besede:     oblika    ustnice    karakter    značaj
Oblika ustnic opisuje tvoj karakter

Strokovnjaki za presojanje človeškega značaja pravijo, da je oblika ustnic velik pokazatelj značaja ljudi in njihovih psiholoških značilnosti. Ugotovijo lahko, ali je nekdo "kraljica drame" ali voditelj brez krmarja.

Ko pogledaš nekoga, ne bodi pozoren le na to, kaj govori in kako je oblečen - poglej tudi njegovo obliko ustnic in odkril boš veliko stvari.


VELIKE IN POLNE USTNICE
Ljudje, ki imajo takšno obliko ustnic, so rojeni za to, da skrbijo za druge. Oni imajo prirojen močan materinski instinkt in željo, da ščitijo druge. 

V stresnih situacijah najprej pomislijo na druge, šele potem nase. Navadno so zelo dobri starši.GORNJA USTNICA JE VEČJA OD DOLNJE
Ljudje s takšnimi ustnicami so "kraljice drame". So zelo čustveni, karizmatični, imajo radi življenje in privlačijo pozornost nase. Imajo zelo dobro mišljenje o sebi in pogosto so privlačni drugim. So lahko zelo zanimivi in humoristični. Oni enostavno želijo biti v središču pozornosti.DOLNJA USTNICA JE VEČJA OD ZGORNJE

Ti ljudje niso rojeni za pisarniško delo. Njim je že sama misel na to, da bi morali ure in ure sedeti zaprti nekje, medtem ko se zunaj dogaja marsikaj zanimivega - grozna. Ljudje s takšnimi ustnicami vedo, kako se zabavati v življenju. 


Zelo jim je pomemben energičen slog življenja, nova prijateljstva, nova mesta, ki jih želijo videti, nove izkušnje ... So radovedni, družabni in odprti za nove stvari. Zelo radi motivirajo druge, da se jim pridružijo pri njihovih avanturah.
NAVADNE USTNICE

Tukaj gre za uravnotežene ljudi, ki z zdravim razumom rešujejo probleme, ki se jim pripetijo. Njihova moč leži v sposobnosti poslušanja drugih. Kritik si ne jemljejo k srcu ter upoštevajo in spoštujejo mnenja drugih.

Njih je težko razjeziti. Vendar pa ne glede na to, kakšen vtis pustijo, se radi smejijo in šalijo. Za njih je kozarec vedno na pol poln.
TANKE USTNICE

Ljudje s tankimi ustnicami so pogosto samotarji, ker jim je to enostavno všeč. Zelo so samozavestni in lahko se spopadejo s kakršno koli težavo. Nimajo potrebe po druženju, če gredo lahko sami v muzej ali kino, ali celo v oddaljene kraje po svetu. 

Kljub temu, da so bolj nagnjeni k samoti, hkrati uživajo tudi, ko imajo doma veliko skupino ljudi. Z njimi boš hitro našel skupni jezik, cenijo pa tudi to, kar naredijo drugi.
GORNJA USTNICA IMA OSTRO RAZPOKO NA SREDINI
To so ljudje, ki so zelo kreativni in pogosto so zelo talentirani umetniki in glasbeniki. Odlično si zapomnijo obraze in imena, zelo dobri so pri ohranjanju stikov z ljudmi in zelo dobro se zavedajo, kaj se dogaja okoli njih.


So družabni in skoraj vedno dosegajo dobre rezultate pri svojem delu.MAJHNE POLNE USTNICE

Takšne ustnice razkrivajo ljudi, ki se radi spogledujejo in so nagnjeni k vragolijam. Njihova glavna prioriteta v življenju je, da se počutijo udobno. Zavedajo se, da če ne bodo sami poskrbeli zase, tudi nihče drug ne bo. Čeprav se na prvi pogled zdi, da so sebični, temu ni tako.

So sočutni in zvesti prijatelji, vrsta ljudi, ki bodo priskočili na pomoč, ko je to potrebno. Nikoli ne dajo prednost svojim interesom pred drugimi, ne bodo niti dopustili, da si narediš škodo. Zaradi tega vodila v življenju, se velikokrat stvari postavijo v njihov prid.
ZELO TANKA ZGORNJA USTNICA
Ljudje s takšnimi ustnicami imajo neoporečne kvalitete vodje. To je enako, kot če bi jim po žilah tekel ogenj in ne kri. Odlični so pri prepričevanju drugih in vedo, kako osvajati ljudi. Delujejo kot da življenjska energija teče iz njih. 


Njihov uspeh v življenju je skoraj gotov, ne glede na to, kaj se zgodi. Vendar pa njihovo ljubezensko življenje ni ravno rožnato. Z njimi je težko razviti romantični odnos, saj je njihov moto - "Bolje je biti nekdo, kot biti z nekom".
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del