Quantcast
Radio1_v_zivo


NKBM rešuje tehnične težave
| 18. 4. 2017 12:18
Sredstva so varna
Ključne besede:     NKBM; težave    trajniki
 Težave banka že odpravlja in jih bo rešila v najkrajšem možnem času.
Težave banka že odpravlja in jih bo rešila v najkrajšem možnem času.

V Novi KBM je prišlo do tehničnih težav pri obdelavi SEPA direktnih bremenitev oz. trajnikov, ki se izvajajo na današnji dan. Težave banka odpravlja, sredstva strank so varna, so sporočili iz Nove KBM.

Pri obdelavi v enotnem območju plačil v evrih - SEPA (Single Euro Payments Area) direktnih bremenitev oz. trajnikov se nekaterim strankam na transakcijskem računu ne prikazuje dejansko stanje. O rešitvah banka stranke obvešča prek nabiralnika spletne banke in spletne strani, so še navedli in se strankam opravičili za nevšečnosti.

Na klicnem centru na banki uporabnikom sporočajo, da gre za sistemsko napako, ki so jo že zaznali in jo tudi urgentno odpravljajo ter bo tekom dneva stanje popravljeno in urejeno.

Težave banka že odpravlja in jih bo rešila v najkrajšem možnem času. Zatrdili so, da sredstva strank ostajajo varna, za morebitne nevšečnosti se strankam opravičujejo.

O rešitvah banka stranke obvešča preko nabiralnika spletne banke (Bank@Net in Poslovni Bank@Net) ter preko spletne strani www.nkbm.si. Za dodatne informacije se lahko stranke obrnejo na svoje skrbnike oziroma bančnike v poslovalnicah ali pokličejo na brezplačno telefonsko številko 080 17 70 ali info@nkbm.si, so še navedli.