Quantcast
Radio1_v_zivo


Znani so glasbeni izvajalci 20. Škisove tržnice
| 18. 4. 2017 11:36
Škisova tržnica bo 11. maja
Ključne besede:     Škisova tržnica    glasba    izvajalci Kardeljeva ploščad
Mladi že težko čakajo :)

Zelenica Kardeljeve ploščadi se bo 11. maja spremenila v zbirališče študentov iz vse Slovenije. Za en dan in noč bo znova postala prizorišče največje prireditve za mlade pri nas - Škisove tržnice, ki tudi letos ponuja kvaliteten izbor domačih in tujih glasbenikov.

Mladost, sproščenost, druženje, glasba, spoznavanje kulture in okusnih jedi, ki jih za obiskovalce pripravijo študentski klubi iz vse Slovenije, so besede, s katerimi lahko opišemo Škisovo tržnico. Tudi letos bo obiskovalce na Kardeljevo ploščad pritegnilo pestro dnevno in večerno dogajanje. Prav slednje, ki bo na velikem odru gostilo 7, na elektronskem pa 8 glavnih izvajalce, letos ponuja odličen glasbeni izbor, ki bo zadovoljil vse okuse obiskovalcev pred odroma in jim pričaral nepozaben večer.

Za glasbeni program na glavnem odru bodo od 17. ure dalje letos skrbeli:
Recycleman z gosti
Dare Acoustic
Neonate
Tabu
Elvis Jackson
Siddharta
Prljavo Kazalište
za navdušence nad elektronsko glasbo pa na 20. Škisovo tržnico prihajajo:
James Gareth
Luka Caro
Jimmy Clash
Bassjackers
Avadox
Junior
Veztax
Tricky Gullivan

Vstop na letošnjo, jubilejno 20. Škisovo tržnico, ki v popoldanskem času ponuja doživetje Slovenije v malem ter v večernem delu uživanje v zvokih najboljših slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev, si lahko v predprodaji preko spletne strani Škisova tržnica zagotovite za 3 EUR, na dan dogodka pa je cena vstopnice 5 EUR.