Quantcast
Radio1_v_zivo


AS-OVA ŠPORTNA ZNAČKA
Nagrajujemo | 21. 4. 2017 16:59
Vabimo te na 60 dnevni AS izziv za odlično počutje in zdravo telo!
Ključne besede:     AS    Adriatic Slovenica    izziv    športna značka    Klepač    Gustinčič
Kako uspešna bosta Klepač in Gustinčič?

Popoldanska AS-a Radia 1, Tomaž Klepač in Iztok Gustinčič, sta sprejela izziv Zavarovalnice Adriatic Slovenica: Osvojiti AS-ovo športno značko!

 

Klepač in Gustinčič sta opravila VSE IZZIVE! BRAVO FANTA! 

 

Še zadnja naloga.

 

Tudi na koš sta metala. V

 


 

Fanta sta za izzive dobila posebna navodila trenerja

 

Miha je fantoma poslal posebno video sporočilo.

 

Klepač je žal prvomajske praznike preživel v postelji z vročino, zato se je Gustinčič na Slavnik odpravil kar sam in ga osvojil. 

 

 Naslednji dan je uspelo tudi Klepaču.

 

PRVI IZZIV: Cooperjev tek

 

12 minut teka za KinG-a!

 

Za njima je že prvi trening. :)

 


 

Se še spomnite, kako smo se v osnovni šoli potegovali za športno značko?

 

Na Radiu 1 bomo skupaj z Zavarovalnico Adriatic Slovenica obudili spomin na dni, ko smo gulili šolske klopi in ko so poskrbeli, da smo se na telovadbi super premigali in tudi naučili kaj novega.

 

Ker pa sta KinGa bolj »lene sorte«, bo ta izziv za njiju kar »konkreten«. Zato jima bo na pomoč priskočil AS-ov ambasador, osebni trener in strokovnjak za telesno preobrazbo Miha Geršič! Najprej bodo skupaj trenirali, potem pa bosta Klepač in Gustinčič zavihala rokave in se preizkusila v naslednjih disciplinah:

 

  • Plavanje
  • Cooperjev tek 
  • Pohod
  • Košarka

 

Jima bo vse to uspelo v samo 14 dneh?

 

Ali bosta osvojila AS-ovo športno značko, izveš samo na Radiu 1 in gledaš na radio1.si!

 

Tebe pa Adriatic Slovenica, ambasador gibanja Zdrava Slovenija in Radio 1 vabiva na 60 dnevni AS izziv za odlično počutje in zdravo telo!

 

Prijavi se na www.asizziv.si in na mail boš redno prejemal koristna navodila in namige za učinkovito vadbo z osebnim trenerjem in strokovnjakom za telesno preobrazbo Miho Geršičem! Z vračanjem v dobro kondicijo začnemo že 8. maja! 

 

AS, Ambasador gibanja Zdrava Slovenija

 

V Adriaticu Slovenici se zavedajo pomena zdravega življenjskega sloga, rednega gibanja, aktivnega preživljanja prostega časa in zdravih življenjskih navad, ki pomembno vplivajo na naše zdravje in dobro počutje. 

 

Včasih se je težko premakniti in spremeniti svoj ritem. Zato so se povezali z ekipo strokovnjakov, ki vas bo pod budnim očesom Mihe Geršiča s svojimi nasveti in priporočili, vodila in usmerjala skozi 60 dnevni AS izziv. Miha vam bo tedensko pošiljal program vadbe, nasvete za zdravo prehrano in redno gibanje. Povezali so ga tudi tudi z njihovo mrežo zdravnikov specialistov, ki nam bodo svetovali o primerni vadbi in opozarjali na morebitne poškodbe. 

 

Pridružite se jim na http://www.popolniasizziv.si/, skupaj gre lažje!