Quantcast
Radio1_v_zivo


IVJANA BANIČ s tabo OD DESETIH DO ENIH
Matjaž Lovše | 5. 4. 2017 4:00
Tvoja bodoča najljubša sodelavka se je vrnila!
Vedno zabavna in zgovorna Ivjana bo s tabo vsak delovnik, med 10 in 13.

Z današnjim dnem se na Radio 1 vrača vedno zabavna, odkrita in gobčna Ivjana Banić, ki ti bo od ponedeljka do petka dalje delala družbo takrat, ko jo najbolj potrebuješ. Med deseto in eno! 

Preživi dopoldne z Radiem 1 in Ivjano Banić

Ivjana ti bo v žilo spustila dobro voljo, odlično glasbo, ob kateri ti bodo šle dlake pokonci, skupaj pa bomo na valovih Enke zajahali val pozitivne energije.

Od desetih do enih
 boš izvedel/a vse tisto, za kar nimaš časa, da sam/a pobrskaš. Ivjana te bo na hitro in kratko obvestila, kaj se dogaja doma in po svetu, o čem se pogovarjajo in kaj ljudje komentirajo ter delijo po facebooku, twitterju, instagramu, dekagramu in ostalih omrežjih, za katere ta trenutek nimaš časa ali pa se bojiš, da te bo ujel šef, ki ti stopi za hrbet v najmanj primernem trenutku.
  
MED DESETO IN ENO - Ko se na šihtu spočiješ od ... ŠIHTA! :) 


A Ivjana se ne vrača praznih rok!

Prejšnji teden smo zbirali prijave za "delovno mesto" Ivjaninih sodelavcev, ki bodo prejeli 100 EUR letnega regresa in veš kaj, prav vsi ste sprejeti! Med tistimi, ki pa so se prijavili, pa jih bo Ivjana izbrala 5. Vseh 5 bo obiskala in jim prinesla košček poletnega regresa v višini 100 EUR!

 

Ivjana obiskala novega sodelavca

 


 

Obiskala je tudi Katarino iz Novega mesta

 

 

Ivjana je obiskala Andrejo in Neli.

 

Ivjana je obiskala EManuelo in njenega sina