Quantcast
Radio1_v_zivo


MED IZJAVO: Opisoval videz ROPARJA ... kamere v ozadju ujele nekaj NEPRECENLJIVEGA!
Radio 1 priporoča | 30. 3. 2017 10:05
So v ozadju kamere ujele ''storilca,'' ki je na begu?
Ključne besede:     banka    rop    storilec    izjava    opis    smešno    naključje
Poslušaj ujemanje Šadlovega opisa z naključno osebo v ozadju!

Včeraj je neznanec stopil v poslovalnico NKBM v Mariboru in začel zaposlenim groziti s pištolo ter zahtevati denar. Ropar je nato nemudoma pobegnil in ni še znano ali je kaj odnesel. 

 

Neznanega oboroženega storilca pa so zabeležile tudi kamere, kjer se da videti, da je bil oblečen v rdečo jakno, modre kavbojke in bil obut v bele športne copate. 

 

 

Kaj se dogaja na posnetku?

 

 

Predstavnik za odnose z javnostmi Miran Šadl je po dogodku stopil pred kamere, podal kratko izjavo o izgledu storilca ter povedal, da ga še iščejo. 

Med samo izjavo, pa se v ozadju pojavi nekaj nepričakovanega - neznana oseba, ki so jo ujele kamere, je popolnoma ustrezala opisu storilca, ki ga je opisoval Šadl.


Ta oseba je bila naključna mimoidoča oseba, ki nima nič z ropom in se je čisto slučajno ustavila ter iz radovednosti malce postala v ozadju. Smešno naključje pa je bilo tudi to, da, ko je Šadl omenil, da je storilec nosil bele športne copate, se je TA naključna oseba ravno tisti čas pogledala v svoja stopala ... Ta naključna oseba je bila novinarka na 24 ur, Danica Ksela, ki se je očitno pojavila v napačnem času, na malce nepravem mestu, a nas vseeno do dobra nasmejala.

 

 

 

Policija pa je na Twitterju tudi objavila izgled resničnega roparja: