Quantcast
Radio1_v_zivo


Željkić: ''Jaz sem Bosan'c, ki je izvedel, da v bistvu ni Bosan'c, ampak ...''
Denis Avdić Show | 29. 3. 2017 12:43
Avdić gostil tri komike, treh različnih narodnosti
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio1    Neprilagojeni    Bučan    Ipša    Željkić    stand up    komiki    komedija
''V 90-ih sem izvedel, da sem Srb!''

V Denis Avdić Show so prišli trije zabavni gostje, ki slišijo na ime Klemen Bučan, Martina Ipša in Željkić. Ekipa treh ustvarjalcev, ki so drzni, sproščeni, nadarjeni in imajo še eno skupno točko, ki se ji reče: smisel za humor. 

 

Stand up komiki, ki so slovenski javnosti poznani tako iz televizijskih ekranov in radijskih sprejemnikov so združili moči in skupaj ustvarili komedijo Neprilagojeni in z njeno predstavo začeli že v mesecu januarju.

 


Klemen, Martina in Željkić so v predstavi javnosti zanimivi tudi zato, ker predstavljajo 3 različne narodnosti: Martina je Slovenka rojena na Hrvaškem, Slovenec Željkić, ki ga je vzgajala Bosanka in čistokrven Slovenec Klemen, ki je odraščal v Kranju.

 

 

Avdića je zato zanimalo predvsem, kako poznajo svoje korenine, kdaj so se prvič poljubili z žensko itd. Zanimiva vprašanja, na katera so imeli gostje še bolj zanimiv odgovor.

 

 

Kdo je bil najboljši?
Avdić preveril, kako gostje poznajo svoje korenine

 


Ipša: ''Ko se enkrat poljubijo z mano, gredo vse na tipe!''
Kdaj so Martina, Klemen in Željkić prvič z žensko