Radio1_v_zivo


Jezen Avdić Deželaku: ''Prekleta pi*da, izgini!''
Denis Avdić Show | 24. 3. 2017 10:17
NEPRIČAKOVANI PREOBRAT: Avdić nategnjen!
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio    nateg    preobrat    Avdić    Deželak    Amsterdam
Takšnega preobrata nihče ni pričakoval!

PRENESI DATOTEKO
Kaj so povedali poslušalci in Avdićevi sodelavci?

Včerajšnji dan je bil za celotno ekipo Radia 1 zelo napet in to se je vleklo vse do danes. Vsa drama se je začela dogajati, ko se je Avdić vrnil iz Amsterdama, ki ga je obiskal službeno skupaj s šefom in drugimi sodelavci. 


SPOMNIMO

Denis je s pomočjo šefove tajnice je prišel do izpiskov službene kartice, ki jo je le ta uporabljal v Amsterdamu in na katerih je našel nenavadno postavko v višini 50 EUR - Happy Amsterdam. Ker mu radovednost ni dala miru, je poslušalce povprašal, kaj bi Happy Amsterdam lahko pomenil in dobil je precej zanimivih ter tudi provokativnih mnenj.  


Zadeve so se nato močno zaostrile in kazalo je, da je Avdić dregnil v osje gnezdo. Že včeraj med programom ga je šef poklical, nato pa sklical še izredni sestanek, kjer mu je jezno zabičal, da naj pri priči preneha s to temo. Obenem mu je tudi povedal, da bo danes zjutraj izvedel, kako se bo odločil: Ga bo obdržal ali pa ga odpustil pred celo Slovenijo?

Skuhala se je ena poštena mineštra, ki je vplivala tudi na ostale sodelavce. Denisa so se vsi izogibali in večkrat je bilo slišati, da se z njegovim početjem ne strinjajo. 

 

NEPRIČAKOVANI OBRAT, ki je presenetil celoten studio 

Zjutraj ob 8. uri je Avdić poklical šefa in na obrazu se mu je videlo, da postaja resnično zaskrbljen. V studio so prišli še ostali sodelavci, ki so prav tako napeto čakali, kako se bo šef odločil ... zatem pa šok! Sledil je preobrat, ki ga nihče ni pričakoval! 

 

Vse je zakuhal Deželak, ki je skupaj s šefom pošteno naplahtal Avdića. In očitno se mu bo smejalo še nekaj časa. Nam pa tudi. Denisu malce manj. :)

Miha je tudi zelo dobro in predvsem prepričljivo zaigral klic s šefom! :)


 

In kaj je Happy Amsterdam? Restavracija! In tukaj je račun. :)