Quantcast
Radio1_v_zivo


20.000 EUR, VSE NAJBOLJŠE RADIO 1 KLIC
Nagrajujemo | 3. 4. 2017 4:00
Pravilno se oglasi na telefon, v igri je 20.000 EUR
Ključne besede:     Vse najboljše Radio 1    Generali    rojstni dan    20.000 EUR    klic
Pazi, kako se javljaš na telefon v mesecu aprilu.

Kako se oglašaš na telefon?

Halo? Reci! Prosim! Janez tukaj? Kdo je?

To odpade!

Radio 1 praznuje 10. rojstni dan. Kot vsak otrok se tudi mi veselimo, če nam kdo vošči. Zato smo se odločili, da bomo vsako voščilo nagradili!

Kako?


Letos aprila se bo Slovenija na telefon oglašala z »Vse najboljše Radio 1«. Kajti le tako lahko dobiš svoj kos evrske torte, vredne kar 20.000 EUR! Kaj pa če se ne oglasiš z »Vse najboljše Radio 1«? Potem pač ne dobiš nič! Nula!

Bo pa zato zelo vesel naslednji poslušalec, ki bo prejel lahko dvojni, trojni ... znesek! Vse dokler ne bomo razdelili našega nagradnega sklada, ki ga prispeva pokrovitelj akcije – zavarovalnica GENERALI d.d. – v vrednosti kar 20.000 EUR!


Kako te pokličemo?


Kličemo na vse javno dostopne telefonske številke v Sloveniji. POZOR: Tvoja možnost, da te pokličemo se poveča, če se prijaviš preko spodnje prijavnice.


POZOR! ŽE KLIČEMO!
 PRIJAVI se in si POVEČAJ možnosti, da pokličemo prav tebe!    


Rezultati neodvisne raziskave Zavarovalniški monitor 2016 zavarovalnico GENERALI d.d. uvrščajo v sam vrh zavarovalnic, ki delujejo v slovenskem prostoru. 89 % strank GENERALI, ki so že kdaj uveljavljale škodni zahtevek, je zadovoljnih z odzivom, kar je največ med vsemi konkurenčnimi zavarovalnicami v Sloveniji. Zavarovalnica GENERALI pa ima tudi najvišje število zadovoljnih in zelo zadovoljnih strank. Kar 85 % strank je zadovoljnih s svojo izbiro. To GENERALI med vsemi zavarovalnicami na slovenskem trgu uvršča na 1. mesto. Hvala za vaše zaupanje. Že 20 let.


Več na generali.si


Pravila za sodelovanje

Sprememba pravil za sodelovanje v nagradni igri 20.000 EUR, VSE NAJBOLJŠE RADIO 1 KLIC

 

Sprememba pravil za sodelovanje v nagradni igri 20.000 EUR, VSE NAJBOLJŠE RADIO 1 KLIC, 14. 4. 2017

 

Dodatek k pravilom 20.000 EUR VSE NAJBOLJŠE RADIO 1 KLIC (Facebook)

 

Sprememba pravil za sodelovanje v nagradni igri 20.000 EUR, VSE NAJBOLJŠE RADIO 1 KLIC, 20. 4. 2017

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del