Quantcast
Radio1_v_zivo


VIDEO: To, kar so naredili temu brezdomcu, ti bo vzelo DIH!
Radio 1 priporoča | 20. 3. 2017 12:33
Mož, ki mu je videz obrnil življenje na glavo
Ključne besede:     brezdomec    preobrazba    ganljivo    šokantno    življenje    noro
Brezdomec je šokiral javnost s svojo pojavo!

V Španiji se je možu, po imenu Jose Antonio zgodil mali čudež, ko ga je lastnik frizerskega salona, Salva Garcia povabil, da sede k njemu na frizerski stolček in se mu prepusti. Sivolasec z dolgo brado in lasmi je to tudi storil in doživel nekaj, kar mu je popolnoma spremenilo življenje. 

Ekstremna preobrazba brezdomca je nemudoma obšla splet in presenetila vse, ki so jo videli.

 

Najbolj pa so bili zagotovo šokirani okoliški ljudje in domačini, ki ga sprva sploh niso prepoznali, dokler niso z njim spregovorili. Komplimenti in pohvale so deževale z vseh strani in mu dale vedeti, da je s to preobrazbo doživel pravi preporod. 

 

 

 

 


Jose Antonio je brez strehe nad glavo že celih 25 let in živi na ulicah, kjer ga poznajo skoraj vsi ljudje, ki se z njim srečujejo na vsakodnevnem koraku. 

 

 

 

 

Ko so ga v roke prijeli profesionalci, pa se je zgodba obrnila v popolnoma drugo smer.

 

 

 

 

Spremenil se je v postavnega, šarmantnega in mladostnega gospoda za katerim se ni obrnila le ženska, ampak tudi marsikateri moški. Spremenili so ga od glave do peta, mu nudili stilsko preobrazbo in iz njega naredili nekaj, kar je vsem mimoidočim vzelo dih.

 

 

 

 

V frizerskem salonu La Salvajeria so za špansko televizijo razkrili, da Jose Antonio sedaj od neimenovanega podjetja, prejema tudi finančno pomoč.