Quantcast
Radio1_v_zivo


FOTO: ''Popolneži'' iz sveta slavnih imajo na sebi nekaj, kar še nisi opazil!
Radio 1 priporoča | 16. 3. 2017 5:47
Modna muha ali resnične težave?
Ključne besede:     lasulja    zvezdniki    videz. slavni    pričeska
Kaj je skupnega vsem zvezdnikom? Lasulja!

Zvezdniki so nonstop na očeh javnosti, zato je skrb za zunanji videz zelo pomemben del njihove službe. Lasje pa so zagotovo tisti, ki pridejo najbolj do izraza. Zvezdnice posvečajo ogromno pozornosti pričeskam ter za brezhiben izgled porabijo veliko preveč denarja. Obstaja pa veliko moških zvezdnikov, ki so posegli po transplantaciji las in si tako omogočili bolj poln videz las. 

 

Oglej si galerijo zvezdnikov, ki nosijo lasulje, pa se tega sploh ne opazi!

 

 

 

Pevka Beyonce je prav tako pristašica raznoraznih lasulj, ki ji pristojijo zelo dobro.

 

 

 

 

Pevka Rihanna (na sredini ima svoje lase, na ostalih dveh pa nosi lasuljo)

 

 

 

 

 

Igralec John Travolta je tudi eden izmed tistih, ki si očitno želijo polnejše pričeske. 

 

 

 

 

 

Najmlajša članica iz kalana Kardashian, Kylie Jenner, pa je med eksperimentiranjem z različnimi pričeskami oz. lasuljami zagotovo zmagovalka (na srednji sliki ima svoje prave lase)

 

 

 

 

 

 

Ekstravagantna Lady Gaga vedno znova preseneti s svojim videzom in ravno tako s pričesko. Na njeni glavi se je znašlo že marsikaj (na srednji sliki ima svoje lase)

 

 

 

 

Pevka Nicki Minaj je temnopolta lepotica, ki najraje na sebi nosi blond lasuljo. Nam pa se zdi s svojo naravno barvo las naravnost simpatična ;)

 

 

 

 

Pevka Katy Perry je še ena izmed oboževalk raznoraznih barvastih lasulj. Njeni lasje so v resnici krajši in bolj svetli.

 

 

 

 

Igralka Katie Holmes je nekaj let nazaj presenetila s krajšo pričesko. Zatem pa se je na neki prireditvi pojavila s pažom, polnejšega izgleda in drugačne oblike. Kdo bi si mislil, da je na desni strani tudi ona nosila lasuljo.

 

 

 

 

 

Pevka Gwen Stefani večkrat nosi blond lasuljo, saj ima sama bolj tanke lase. Na desni strani lahko zlahka opaziš, da nosi lasuljo, velikokrat pa ima zelo profesionalno pričesko pri kateri tega sploh ne opaziš.

 

 

 

Še nekaj zvezdnikov, ki nosijo lasulje ali pa so celo prestali transplantacijo las:

 

 

 

 

Chuck Norris

 

 


 

 

Nicolas Cage

 


 

 

Robert Pattinson

 


 

 

Dolly Parton

 

 

 

 

Charile Sheen


 

 

 

Elton John

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del