Radio1_v_zivo


PAZI NA SVOJ KORAK
Nagrajujemo | 17. 3. 2017 13:40
S premišljenimi koraki lahko dobiš kar 10 parov obutve Deichmann
Ključne besede:     Deichmann    čevlji    obutev
Osvojiš lahko kar 10 parov čevljev!

Na Radio 1 v sodelovanju z Deichmannom prihaja napeta dogodivščina: PAZI NA SVOJ KORAK!

Da bomo v pomlad zakorakali dobro in modno obuti, bomo poskrbeli skupaj z Deichmannom. Smer poti je skrbno začrtana, a tudi malce nevarna … Vsak tvoj korak ti prinese en par čevljev, skupno pa lahko dobiš kar 10 parov obutve!

Ampak PAZI!

Pot je prepredena z nepredvidljivimi ovirami, ki prežijo na vsak tvoj korak. En napačen korak in že lahko izgubiš vse čevlje, ki si jih do tedaj osvojil.

Časa za razmislek ni na pretek, zato se moraš o svojem naslednjem koraku odločiti hitro.

Lahko pa na poti kadarkoli rečeš STOP in dobiš točno toliko parov obutve, kolikor korakov si že uspešno naredil.

In še to … tvoj prvi korak je varen, kar pomeni, da 100 % dobiš vsaj en par čevljev!

 

Kako do nove obutve?

Prijavi se preko spodnje prijavnice in počakaj, da te pokličemo. Potem se ogrej za sprehod po naši poti in pazi na svoj korak! S premišljenimi koraki lahko dobiš kar 10 parov obutve Deichmann.


Takole smo v ŽIVO šteli korake.


Deichmann: od elegantnih do trendovskih modelov


Ženske vedo že dolgo: Čevlji predstavljajo piko na i vsakega oblačila. Ne glede na to, ali gre za eleganco, trend ali ležernost – vsak stil in modni nastop zahteva ustrezno obutev – in tu ne gre samo za barvno usklajenost. Deichmann nudi veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške, otroke, tudi na področju športa. Naši iskalci modnih trendov sledijo novostim po vsem svetu. Opazujejo modno sceno, na sejmih gledajo v prihodnost, v trendovskih metropolah iščejo nove smernice in odkrivajo, kaj je popularno.

Kratki nakupovalni impulzi in stalne posodobitve kolekcij omogočajo hitro reakcijo na modne tokove. Na ta način je najbolj priljubljena moda hitro v naših trgovinah. Ne glede na to, ali potrebujete model “Brogue” znamke “Borelli” za poslovne priložnosti ali glamurozne salonarje za zabave znamke “Catwalk”, klasične škornje znamke “5th Avenue” ali ljubke otroške sandale “Elefanten” – pri nas so v ponudbi ustrezni čevlji za vsako priložnost in za vsako modno zahtevo. Vse to je na voljo v več kot 1.282 poslovalnicah, in to za dosegljive cene – s tem demokratiziramo aktualno modo.


Kakšni bodo trendi to sezono?

To sezono so oblikovalci znova vključili kovinske odtenke v mnoge modne kose, ki so sijali z vseh modnih pist. Superge v zlatih, srebrnih in predvsem roznih metalik odtenkih bodo vso pozornost preusmerile na vaše noge, zato se odlično prilegajo k črnim, »basic« kosom oblačil, ki jih najdemo v garderobi vsake ženske. Trend za vse, ki obožujejo klasiko in udobje ter želijo z enim modnim kosom ustvariti »WOW efekt«.


Več informacij na
www.deichmann.si

Preverite naš modni portal: www.obozujemo.si

Sledite nam na Facebooku: Deichmann Slovenija in Instagramu: deichmann_si

 

Pravila za sodelovanje 

..vnesi ime reklame..