Quantcast
Radio1_v_zivo


V Radovljici Slovenija Offroad
| 10. 3. 2017 11:33
Tradicionalna prireditev bo v nedeljo v gramoznici Graben v Radovljici
Ključne besede:     Radovljica    Offroad    Boltez    avtomobili
Offroad Boltez Slovenija - Radovljica 2016

SLOVENIJA OFFROAD je tradicionalna prireditev, namenjena ljubiteljem atraktivnih voženj s terenskimi avtomobili. Na tradicionalni, že deseti prireditvi SLOVENIJA OFFROAD 2017, bodo veseli tudi vaše družbe. Odvija se v gramoznici Graben pri Radovljici - Novi teren ima odlične lastnosti atraktivne tekmovalne proge in omogoča postavitev različnih ovir na progi, s čimer se ustvarijo mala jezera, previsi, skoki itd. Prav tako je del, ki je namenjen obiskovalcem in preizkusom terenskih vozil, zelo dinamičen in ponuja možnost različnih, vedno atraktivnih postavitev. Lokacija je lahko dostopna, omogoča pa tudi organizacijo višje ravni varnosti za gledalce.

V letu 2017 je predvidena izvedba težavnostne »Hard« in spretnostne »Brzinc« preizkušnje. Obe preizkušnji predstavljata izjemen izziv za terenske avtomobile in voznike, hkrati pa sta zelo atraktivni tudi za vse gledalce. Vzporedno bosta potekali še tekmovanji Soft trial in Paralelni 4x4 offroad.

Na prireditvi je vsako leto poskrbljeno za dodatne zanimive dejavnosti, ki motivirajo obiskovalce in tekmovalce. Tudi tokrat bodo pripravljene različne predstavitve, ogled in preizkus novih terenskih vozil znamke Jeep ter VIP prostor in pogostitev, s svojimi vozili, namenjenimi premagovanju brezpotij, pa se bodo predstavili tudi poklicni gasilci PGD Radovljica in Slovenska vojska.

Prireditev si vsako leto ogleda veliko število gledalcev, podjetje Boltez d.o.o. kot organizator pa s pomočjo pokroviteljev poskrbi, da je le-ta iz leta v leto boljše organizirana in odmevna. Tokratni spektakel je na sporedu v nedeljo, 12. marca 2017.