Quantcast
Radio1_v_zivo


Si perverzen? To so najbolj POHOTNI horoskopski znaki!
Radio 1 priporoča | 31. 3. 2017 12:50
Koga premami ritka in kdo obožuje seks na prostem :)
Ključne besede:     horoskop    seks    perverzno
Seks horoskop

Čeprav astrologi pogosto generalizirajo, moramo priznati, da imajo pri vsem tem pogosto prav. To so nekatere od najbolj perverznih in najbolj pohotnih želja posameznih horoskopskih znamenj.

 

OVEN

 

Ovni hrepenijo po novih in vznemirljivih seksualnih izkušnjah, nič pa jih ne vzburi bolj kot adrenalin. Pogosto prakticirajo grob seks na prostem, v postelji pa so v glavnem hitri in sebični ljubimci.

 

 

BIK

 

Biki so znani gurmani, dobro kosilo cenijo bolj kot dober seks, kar lahko njihove partnerje spravi ob živce!

 

 

DVOJČKA

 

Po naravi so radovedni, odprti in se ne bojijo novih (norih) spolnih izkušenj. Zaradi svoje odprte in radovedne narave se pogosto znajdejo v biseksualnih zvezah, še posebej so vešči, ko gre za oralni seks!

 

 

RAK

 

Stari romantiki uživajo v ljubezni, družini in seveda - seksu. Pod konzervativno površino se pogosto skrivajo pravi seksualni manijaki! Osredotočenost na tradicijo in moralne vrednote ne ustavijo raka pred nošenjem lateksa.

 

 

LEV

 

Levi so znani po svoji karizmi in neobičajni seksualni privlačnosti. Tudi v živalskem svetu je lev znan po svoji seksualni dominanci. Pravzaprav, ljudje rojeni v tem znaku, so pogosto zasvojeni s pornografijo, a za dolgoročnega partnerja niso ravno prava izbira.

 

 

DEVICA

 

Znak, ki je najbolj nagnjen k perverznim dejavnostim v postelji. Ponoči se spremenijo v prave dominantneže!

 

 

TEHTNICA

 

Tehtnice bodo pogosto lagale glede svojih spolnih želja, ker se bojijo, kako bodo ljudje reagirali na njihove perverzne igre v postelji. 

 

 

ŠKORPIJON

 

Za škorpijone je seks neke vrste religija! Ni nič čudnega, če so pogosto zasvojeni! Seks je njihov smisel življenja, vendar pa obstajata dva tipa škorpijonov. Prvi uživajo v nenasitnih seksualnih avanturah, medtem ko drugi preživijo življenje v celibatu.

 

STRELEC

 

Strelec je ljubitelj čudnih lokacij in divjih avantur. Nič jih ne osrečuje bolj kot seks v naravi.

 

 

KOZOROG

 

Pripadniki tega znamenja so veliki profesionalci izven postelje. Seks smatrajo kot živalski nagon in zato niso ravno ljubitelji ekperimentiranja. Ko svoje opravijo, bodo vstali in pregledali e-pošto!

 

 

VODNAR

 

Oni so inovativni in inteligentni! Pogosto študirajo Kama Sutro. TSo zelo ravnodušni in zelo velik seks apetit imajo! To ima tudi slabe strani, saj pogosto dobijo kakšno spolno prenosljivo bolezen ali infekcijo!

 

RIBI

 

Ribe očarajo s svojim šarmom in senzualnostjo, presenečajo pa tudi s svojim fetišem! One obožujejo stopala namreč! Če ti takšen tip fetiša ne predstavlja problema, potem lahko v ribah vidiš fenomenalnega ljubimca.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - predsedniške volitve | Volilna pravila - lokalne volitve | Seznam predvajanih del