Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj tip moških, ki jih izbiraš, pove o tebi?
Radio 1 priporoča | 6. 3. 2017 6:28
Je narcisoiden? Potem si tudi ti.
Ključne besede:     moški    ženske    seks    odnos    značilnosti
Kaj tvoj partner pove o tebi?

Če si želiš priznati ali ne, ima vsaka ženska tip moškega, ki ga smatra za bolj privlačnega od ostalih tipov moških. Ta izbor pa pravzaprav veliko pove o ženski. Mogoče celo več, kot bi si želele ...

 

 

Narcisoidni tip

 

Značilnosti: Zaljubljen je vase, vedno je v centru pozornosti, vedno je najbolj glasen, vedno ima potrebo, da šarmira. Ko ga enkrat osvojiš, se pokaže njegova slaba stran - za uspešno zvezo ga moraš vedno hvaliti in sprejemati njegove kritike, katere deli kot za šalo.

 

Zakaj jih izbiraš: Verjetno zato, ker si tudi sama narcisoidna. Da, res morda zveni grozno, ampak tako je. Narcisoidni ljudje se pogosto privlačijo, toda ko enkrat začnejo z zvezo, se ta spremeni v nenehno tekmovanje, kdo bo boljši, lepši ter kdo bo od drugih dobil več pozornosti.

 

 

Čustveno nedostopen tip

 

Značilnosti: On ni pripravljen na zvezo, ne želi pokazati čustev in nikakor ne želi planirati prihodnosti s teboj. Osvojiti ga ne moreš, ker te vedno drži na ledu. 

 

Zakaj jih izbiraš: Zato, ker imaš občutek, da si ne zaslužiš kaj boljšega. Ženske, ki se borijo s takšnimi moškimi, nimajo dovolj samozavesti, da bi rekle: " Jaz si zaslužim moškega, ki me bo oboževal!" ter se umaknejo.

 

 

Tip, ki ga je treba "popraviti"

 

Značilnosti: On ni dovolj dober zate, ampak enkrat, ko boš zaključila z njim, bo popoln zate. Ko ga osvojiš, imaš občute, da si začela z dobrodelnim projektom. 

 

Zakaj jih izbiraš: Imaš nenehno potrebo po tem, da nekaj popravljaš, da si od nekoga junak ter da se dokazuješ, da si dobra oseba. Verjetno si v svoji preteklosti imel zvezo, zaradi katere se počutiš slabo/imaš slabo vest, zato se skušaš odkupiti za stare grehe.

 

 

Zaseden tip

 

Značilnosti: Ima punco, ali še huje - ima ženo. Ne boš ga osvojila, ker je zaseden, a četudi bo zaradi tebe vse pustil, bosta skoraj zagotovo vse skupaj hitro prekinila, ker mu nisi več prepovedana.

 

Zakaj jih izbiraš: Ker se ne spoštuješ dovolj. Če si v zvezi z nekom, ki že ima neko zvezo, potem s tem pokažeš, da ne spoštuješ niti drugih. Naskrivaj verjetno upaš, da bo zapustil svojo punco ali ženo, potihem pa si tudi prepričana, da si ne zaslužiš boljšega moškega, ki je samo tvoj.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del