Quantcast
Radio1_v_zivo


ČUDAŠKIH 14: Navade slavnih, ob katerih boš rekel: ''O, moj bog!''
Radio 1 priporoča | 4. 3. 2017 14:17
Brad Pitt je pravi pacek, a se ga marsikatera ne bi branila!
Ključne besede:     slavni    zvezdniki    navade    čudaško    bizarno    smešno
Ojoj, to pa skoraj ni za verjet!

Zvezdniki, ki jih poznaš iz televizijskih ekranov. se ti zdijo tako zelo popolni, da niti pomisliš ne, da imajo tudi oni težave. So pač slavni, a v končni fazi so tudi oni ljudje, krvavi pod kožo in imajo na kupe težav, za katere se tebi niti ne sanja ne. Nekateri izmed njih pa so za javnost priznali, kakšne bizarne navade imajo ter s kakšnimi motnjami se srečujejo v življenju. 

 

 

 

 

Pevka Kesha je imela zelo burno preteklost in je javnosti znana po tem, da rada izstopa. V medijih je enkrat priznala, da pije svoj lastni urin. 

 

 


 

 

Igralka Megan Fox velja za eno izmed najlepših igralk in ni kaj, da to ne bi držalo. Ima pa eno zelo čudno navado, ki jo ne naredi nič kaj lepo. Ko opravi  veliko potrebo, za seboj nikoli ne potegne vode. Mar gre za kakšno praznoverje, ki ga ima ali motnjo?

 

 

 

 

 

 

Pevka Christina Aquilera je za svoje čase veljala za eno najbolj popularnih glasbenic in skoraj ni bilo najstnika, ki si ne bi z njenimi slikami polepil sobo. Lepotica pa ima prav tako čudno navado, saj si po uporabi wc-ja ne umije rok. 

 

 


 

 

Igralec Brad Pitt zagotovo velja za najbolj seksi zvezdnika vseh časov, ki je kljub svoji starosti še vedno oblegan in ni ženske, ki ne bi vsaj enkrat hrepenela po njemu. Ta seksi mačo baje ne uporablja mila, saj je mnenja, da so to kemikalije, ki škodijo telesu. 

 

 

 

 

 

 

Igralka Sandra bullock, ki se ji največkrat nasmeješ v komedijah pa ima prav tako nek zanimiv ritual. Igralka ima namreč težave s hemeroidi in je po nekem čudnem naključju ugotovila, da je krema, ki jo ima prav v ta namen, veliko boljša za obraz, saj naj bi pomagala pri odstranjevanju podočnjakov. 

 

 

 

 

 

 

Chaterine Zeta Jones je kljub svojim letom še vedno prava diva, ki rada lepo izgleda in skrbi za svoj videz. Svoje bleščeče zobe si ne umiva z zobno pasto, ampak kar z jagodami, ki so dobre za beljenje zob.

 

 

 

 

 

 

Igralka Demi Moore prisega na zdravljenje s pijavkami, ki velja za eno najstarejših načinov, da se strupi izločijo iz telesa. 

 

 

 

 

 

 

Igralec Tom Cruise je kot vino, saj z leti izgleda vedno boljše in človek se sprašuje ali uporablja posebne kreme ali gre zgolj za genetiko. No, za medije je priznal, da nič od tega, ampak se poslužuje nečesa, kar marsikdo ne bi. Zvezdnik si obraz namaže z iztrebki ptičev posebnih vrst, ki vsebujejo sestavine, ki zavirajo staranje

 

 

 

 

 

 

Igralka Cameron Diaz trpi za obsesivno kompluzivno motnjo, saj vrat nikoli ne odpre z roko oz. dlanjo, ampak vedno s komolci. 

 

 

 

 

 

 

Nekoč seks ikona v reševalnih rdečih kopalkah, Pamela Anderson pravi, da se nikoli ne pogleda v ogledalo, saj naj bi se bala lastne podobe.

 

 

 

 

 

Igralka Jennifer Aniston je očitno vraževerna, saj je priznala, da ko stopi v letalo, to vedno stori z desno nogo in nikoli z levo.

 

 


 

 

Igralec James McAvoy ima tudi zelo zanimivo in zelo neobičajno navado, saj vsaki osebi, ki jo vidi na prvi dan novega meseca reče ''beli zajec.''

 

 

 

 

 

Igralec Johnny Depp je znan po temu, da je nekoliko neobičajen ter živi v nekem svojem svetu. V javnost pa je pricurljalo, da se igralec zelo rad igra z lutkami oz. Barbikami. 

 

 


 

 

Pevka Katy Perry ima navado, da s seboj vedno nosi 20 zobnih ščetk s katerimi si zobe umiva kar 6x na dan.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del