Radio1_v_zivo


Zavij si stopala v aluminijasto folijo in zgodilo se bo nekaj neverjetnega!
Radio 1 priporoča | 2. 3. 2017 4:08
Obstajajo zanimivi načini, kako jo lahko koristiš za zdravje in vračanje energije
Ključne besede:     alumijasta folija    stopala    alumij    zdravje
Folija lahko dela čudeže za tvoje zdravje

Ni nujno, da aluminijasta folija spada zgolj v kuhinjo. Obstajajo zanimivi načini, kako jo lahko uporabljate za zdravje in vračanje energije. Na portalu Natural cures not medicine trdijo, da pomaga, ampak da zelo malo ljudi ve za to. 

 

Pravijo, da ti bo aluminijasta folija pomagala v teh 4 primerih:

 

• Zdravi prehlade - verjeli ali ne, aluminijasta folija blaži simptome prehlada. Zavij stopala s folijo in čez eno uro jo odstrani. Pusti stopala, da dihajo dve uri in ponovite postopek.

 

• Odpravlja utrujenost - vrnila ti bo energijo, postopek pa je naslednji - nekaj kosov folije daj v zmrzovalnik, nato jo daj ven čez dve ali tri ure. Zatem jo daj na lica in veke. Takoj se boš počutil bolj svež. 

 

• Blaži opekline - če je verjeti ameriškim raziskavam, aluminijasta folija pomaga tudi pri opeklinah. Rano najprej pazljivo očisti, osuši s čisto brisačo in nanesi mast za opekline.  Zavij jo s folijo in učvrsti z lepilnim trakom. Bolečina se bo zmanjšala. 

 

• Odpravlja bolečine v sklepih - v aluminijasto folijo zavij tisti del telesa, v katerem čutiš bolečine in skušaj počivati. Folijo pusti na tem delu telesa cel dan in tudi tekom noči. Ponovi postopek čez deset dni, nato pa naredi pavzo za dva tedna in ponovno.