Quantcast
Radio1_v_zivo


GROZLJIVO: 9 načinov kaznovanja NEZVESTIH ŽENSK
Radio 1 priporoča | 26. 2. 2017 14:18
Pri številki 6 zelo grdo nastrada tudi ljubimec
Ključne besede:     nezvestoba    ženske    svet    kazen    grozljivo    bizarno    smrt
Nezvesto žensko je lahko posililo tudi do 10 moških

V določenih državah po svetu, nezveste ženske zelo nastradajo in končajo s smrtno obsodbo. V nekaterih državah so jih kaznovali le v preteklosti, nekje pa to počnejo še danes. Nečloveške kazni, ki doletijo ženske, ki so grešile ter prevarale svoje može, so popolnoma bizarne in neusmiljene.

 

 

Kazen v arabskih državah

 

Nezvesto ženo čaka 100 udarcev z bičem, če pa to ne zadostuje, jo zakopljejo do glave v zemljo in jo kamenjajo do smrti.

 

 

 

 

 

Kazen na Tajskem

 

Ženske so včasih zaklepali v kletke s sloni, kjer naj bi jih ta oplodil. Ženska je seveda umrla na grozljiv in krut način, take kazni pa veljajo še danes.

 

 

Kazen v Indiji

 

Na nekaterih podeželjskih krajih imajo ljudje svoje prepričanje, čeprav se vlada bori, da bi te procese preprečila. Nezvesto žensko doleti kruta kazen, saj jo posili 10 moških.

 

 

 

 

 

Kazen v Novi Gvineji

 

Kazen v Novi Gvineji ni doletela le ženske, ampak tudi njenega ljubimca. Ta je moral pojesti odsekane prste ženske s katero se je spečal, nato pa so oba ubili.

 

 

Kazen v Afriki

 

V Afriki smrtna kazen dočaka oba, ki sta prešuštvovala. Nezvesto žensko in njenega ljubimca kamenjajo od čisto blizu, da zaradi zadetka kamenja ali manjše skale takoj umreta.

 

 

 

 

Kazen v Turčiji

 

V zgodovini je turški zakon dovolil, da so mož in celo družina ženske, ki je bila nezvesta imeli pravico, da jo zabodejo do smrti.

 

 

 

 

Kazen v Mongoliji

 

V starih mongolskih časih je imel mož vso pravico, da je svojo ženo, ki je grešila z drugim moškim razpolovil na pol.

 

 

Kazen v Koreji

 

Bizarna kazen za nezveste ženske prihaja tudi iz Koreje. Ženska je bila prisiljena piti kis toliko časa, dokler ni nabreknila in od tega tudi umrla.

 

 

Kazen na bližnjem vzhodu

 

Največ krutih in nečloveških kazni prihaja iz vzhodnega konca, kjer ne poznajo empatije. Nezvesto ženo so onesposobili na najbolj intimnih delih njenega telesa in nato na njene rane vlili jedko snov. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del