Quantcast
Radio1_v_zivo


SKRIVNOSTNI ZVOK TETE VIOLETE
Nagrajujemo | 3. 3. 2017 17:02
Odkrij skriti zvok in Teta Violeta te bo nagradila
Ključne besede:     Teta Violeta    skrivnostni zvok
Odkrij skrivnosti zvok.

Studio Radia 1 bo v začetku marca zavzela Teta Violeta. To je tista teta, ki jo ima naš Denis sicer zelo rad, ampak ko jo nenapovedano zagleda na vratih, jo pozdravi z malo zadrege: “O teta, koliko časa boš pa ostala pri nas?” in ko mu ta odgovori: “Dokler vam ne bom šla na živce.” In ji tudi Denisov odgovor: »A moraš že it?« ne zaleže, jo povabiš naprej!

In Teta Violeta tokrat prihaja s prav posebno misijo:

Narediti red na Radiu 1!

Med drugim bo Denis izvedel, kaj narediti, če polije kavo navsezgodaj. Deželak bo lahko končno odstranil madež iz bunde. Jana pa bo izvedela, kaj naj naredi, da bo njena rdeča poletna oblekica spet … zapeljivo rdeča! Za povrh pa še katero čistilo za posodo ne poškoduje njenih nežnih rok ...

Nismo pa pozabili na poslušalce Radia 1

Zato so Denis, Jana in Deželak za vse pripravili prav posebno igrico, ki ti lahko vsak dan prinese bogato košaro nagrad, ki jih je Teta Violeta prinesla s seboj. 

Kako?

Ker je Tete Violete »polna« vsaka hiša, je pri svojih opravilih posnela različne zvoke! V naglici pa je pozabila, kateri zvok je kateri. Ker se mudi, te prosi za pomoč. Vsako jutro bodo Denis, Jana in Deželak predstavili enega izmed zvokov, posnetih nekje v hiši. Če ga prepoznaš, nam takoj pošlji sms na 051 300 300. Kateri je pravilni, ti razkrijemo naslednje jutro, ko bomo izmed vseh, ki bodo pravilno odgovorili, izžrebali nekoga, ki bo dobil izdelke Tete Violete za celo leto!

Tako zabavne in uporabne akcije na Radiu 1 že dolgo ni bilo!

Teta Violeta bo s svojimi pripomočki, idejami in nasveti poskrbela, da se bo naš studio in ostali prostori svetili kot iz škatlice! Prej ne bo odšla!
TETA VIOLETA – DOBRODOŠLA V VSAKEM DOMU!

Vodilni regionalni proizvajalec higienskih izdelkov Violeta d.o.o. s svojimi izdelki že dobrih pet let navdušuje slovenske kupce. Slednje poleg visoke kakovosti in privlačnega dizajna odlikuje tudi posebna dodana vrednost. Tako vsa pakiranja otroških plenic vsebujejo še BREZPLAČNE otroške vlažne robčke, prav tako je vsakemu tretjemu pakiranju damskih vložkov Violeta dodan še BREZPLAČEN intimni robček.

Od super vpojnih brisačk, ki zahvaljujoč posebnemu prebadanju hitreje in lažje vpijejo polito tekočino, do 100 % naravnega toaletnega papirja in mehčalcev, katerih mikrogranule se aktivirajo po stiku s kožo – izdelki VIOLETA in TETA VIOLETA so vedno dobrodošli v vsakem domu!

Za več o informacij obišči: www.violeta.com

Fotogalerija: Fotkali ste se s Teto Violeto (10 slik)

Oglejte si galerijo slik


Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del