Quantcast
Radio1_v_zivo


DAN v tednu, ko si se rodil/a, razkriva tvojo osebnost
Radio 1 priporoča | 16. 2. 2017 4:53
Rojeni v sredo so menda pravi zapeljivci
Ključne besede:     rojstvo    datum    horoskop    dan v tednu    uporabno    zanimivo
Kateri dan v tednu si rojen/a?

Si vedel, da na tvoj karakter ne vpliva samo horoskop, temveč naj bi po mnenju nekaterih astrologov tudi dan v tednu, ko si bil rojen/a?

Če iz glave ne veš, na kateri dan si rojen/a, lahko to preveriš TUKAJ.

PONEDELJEK - Mesec

Ljudje rojeni v začetku tedna so zelo čustveni in nagnjeni k pogostim nihanjem razpoloženja. Včasih niso prepričani, kaj čutijo in niso ljubitelji velikih sprememb v življenju. Želijo ugajati drugim in so zato pogosto izkoriščeni. Kljub temu pa imajo močno intuicijo, ki jih pogosto zaščiti pred morebitnimi težavami. Zelo lahko se prepustijo sanjarjenju, so zelo organizirani, v ljubezni pa iščejo varnost. Ne marajo osamljenosti, družina pa je zanje smisel življenja.

TOREK - Mars

So večni optimisti, temperamentni borci in zelo samozavestni. Vedo, kaj želijo v življenju in cilja ne izgubijo izpred oči. Tako kot so strastni v življenju, so tudi v ljubezni. Uživajo v zapeljevanju, vendar zelo cenijo svojo svobodo in si težko predstavljajo, da bi bili do konca življenja vezani samo z eno osebo. V družbi veljajo za zabavljače, avantura pa je njihovo drugo ime.

SREDA - Merkur

Rojeni na sredo so zelo "gobčni" in uživajo kadar so v središču pozornosti. Uživajo v učenju nepoznanih stvari in zbiranju informacij. Znajo biti zviti in pogosto razdražljivi. Ko gre za ljubezen so zelo nestrpni in zapeljevanje se jim zdi zapravljanje časa. So spontani in direktni.

ČETRTEK - Jupiter

Jupiter naj bi prinašal srečo. Zato ni čudno, da ljudje rojeni pod Jupitrom pravi optimisti, radi širijo srečo in zadovoljstvo. So prijazni in radodarni, odprti in pogosto zelo inteligentni ter dobri prijatelji. V starodavnih kulturah naj bi bili pogosto modreci, v ljubezni pa se ne pretvarjajo.

PETEK - Venera

Imajo močan občutek za umetnost in iskanje vsega lepega okoli nas. So nepogrešljivi romantiki in ljubezen je zanje zelo pomemben del življenja. Ko se zaljubijo, se zaljubijo za vse življenje. Težijo k varnosti in harmoniji, strah jih je osamljenosti. Pogosto privlačijo z iskrenim nasmehom ter nežnostjo.

SOBOTA - Saturn

Ljudje rojeni na soboto so zelo ambiciozni, disciplinirani, stvari pa ne prepuščajo naključjem. Ne obupajo zlahka, zato so pogosto tekmovalni. V ljubezni so skrivnostni in strastni, vendar pogosto skrivajo svoje občutke pred očmi javnosti, zato lahko na prvi pogled delujejo hladno.

NEDELJA - Sonce

"Nedeljci" so radodarni, družabni in velikodušni. Zanje pogosto rečemo, da so rojeni pod srečno zvezdo. Ljubijo življenje, v njem pa poskušajo maksimalno uživati. Ne marajo kompromisov, zato so lahko v odnosu težavni. So ambiciozni, v drugih pa iščejo podobne lastnosti in vrline, ki jih imajo tudi sami.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del