Quantcast
Radio1_v_zivo


MATERINO ZNAMENJE: Kje na telesu ga imaš in kaj ti na podlagi le tega prinaša usoda!
Radio 1 priporoča | 20. 2. 2017 5:56
Marilyn Monroe je sporočal, da jo v življenju čaka velik uspeh, a tudi nevarnost ...
Ključne besede:     znamenje    telo    obraz    človek    pomen    usoda    prihodnost    napoved
Marilyn Monroe je imela znamenje nad zgornjo ustnico in lahko bi rekli, da opis zelo drži!

Materina znamenja in njihova pozicija na telesu razkrivajo več, kot si misliš. Po prepričanju mnogih *kozmologov, so znamenja in predvsem njihova lega, zelo pomembna ter imajo na naše življenje velik vpliv. 

 

*Kozmolog - se ukvarja z vesoljem kot fizikalnim problemom.

 

 

Znamenje na sencah - doživel boš srečo, si pridobil bogastvo in imel uspešen zakon, ki pa lahko kasneje preide v razočaranje.

 

 

Znamenje pod očmi  - nekdo te bo opravljal, zavistneži pa ti bodo povzročali težave, vedno bodi pozoren na dogajanje okoli sebe, da ne boš deležen poškodb.

 

 

Znamenje na desnem licu - uspešen boš pri vseh poslovnih zadevah in tam, kjer je treba načrtovati modro, preudarno ter o teh zadevah dobro premisliti.

 

 

Znamenje na levem licu - obeta se ti lahko dolgotrajna bolezen, nevarnost pa ti zna povzročiti povezava z vodo ali ognjem. Veliko gorja lahko doživiš zaradi smrti in trpljenja drugih. Tvoja svoboda lahko postane omejena in boš zaradi tega nesrečen.

 

 

Znamenje nad zgornjo ustnico - v življenju te čaka velik uspeh, dober zaslužek, a tudi nevarnost, ki te lahko zapelje na kriva pota.

 

 

Znamenje pod spodnjo ustnico - to pomeni, da boš zelo zgovoren ter boš imel velik dar govora.

 

 

Znamenje na spodnjem delu desnega lica (blizu brade) - dolgo boš živel, med ljudmi boš spoštovan in brez prevelikih tveganj, boš doživel velike uspehe.

 

 

Znamenje na ustnici v bližini ustnih kotičkov - uspešen boš na področju, kjer prevladuje inteligentnost, na odgovornih mestih se boš z ljudmi dobro počutil, lahko pa se zgodi, da boš nekaj podedoval, obeta se ti srečen zakon.

 

 

Znamenje na bradi - obeta se ti dobiček, ki pa ga lahko zaradi neprevidnosti hitro izgubiš. Imel boš težave z vplivnimi osebnostmi in zna se zgoditi, da tudi smolo v ljubezni.

 

 

 

Znamenje na temenu ali zatilju - v prihodnosti boš pri stvareh, s katerimi se ukvarjaš - sposoben ter boš s tveganjem dosegel uspeh, finančno pa ne boš preveč uspešen.

 

 

Znamenje na vratu - predstavlja tvojo moč in dobro zdravje.

 

 

Znamenje na čelu - pri moških pomeni, da bodo uspešni in marljivi, za ženske pa je rečeno, da bodo plodne.

 

 

Znamenje na obeh straneh vratu - v življenju te čaka neka nevarnost, ki pa se ji boš lahko izognil.

 

 

Znamenje na levi strani vratu - če si moški, se ti lahko obetajo poškodbe notranjih organov in druge nezgode, če pa si ženska, se ti nevarnost obeta v stiku z vodo.

 

 

Znamenje na desni roki - če si moški, boš lahko postal obseden s hazardiranjem, če si ženska, se ti obeta bogastvo, ki ga boš podedovala.

 

 

Znamenje na levem zapestju - pomeni srčne bolečine, obeta pa se ti lahko tudi materialno bogastvo.

 

 

Znamenje na hrbtu - obogatiš lahko po zaslugi nekoga, ki te varuje ter ti stoji ob strani.

 

 

Znamenje na desni lopatici - če si moški, boš zdrav, odločen in podjeten, če pa si ženska, boš prav tako zelo uspešna, na področju ljubezni in tudi pri delu.

 

 

Znamenje na levi strani prsi - če si moški, boš doživljal neuspehe, zlasti zaradi predstojnikov, če pa si ženska, previdno ravnaj z denarjem, ki ga lahko po nemarnosti zapraviš in preveč izgubiš.

 

 

 

Znamenje na gležnjih ali stopalih - če si moški, boš v življenju zelo pogumen, kot ženska pa znaš biti zadržana.

 

 

Znamenje na kolenih - če si moški, boš užival velik ugled, boš duševno bogat in boš živel neoporečno, če pa si ženska, boš blagoslovljena z velikim številom otrok.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del