Quantcast
Radio1_v_zivo


PRIHODNOST NA DLANI: Kaj govorijo tvoje črte in kaj te čaka?
Robert Roškar | 3. 3. 2017 10:39
Odgovore imaš na dlani :)
Ključne besede:     dlan    branje    prihodnost    osebnost    črte    linije    Matjaž Lovše
Kaj pa tebi sporoča dlan?

Saj poznaš tisti stavek, ki pravi: ''Odgovor imaš na dlani!'' No, to včasih celo drži, zato hitro pokukaj v dlan in odkrij, kaj te v prihodnosti čaka. Morda pa celo o sebi odkriješ kakšno zanimivost, ki je do sedaj še nisi vedel.

 

 

 

 

 

 

Merkurjev breg - V življenju boš sklenil dobro kupčijo in imel zelo dobre možnosti pri igrah na srečo. Čaka te dediščina.

 

 

Sončni breg - Lahko se zgodi, da te bo sreča nenadoma zapustila, če jo ne ceniš dovolj. Če imaš na tem mestu prečne črte, lahko napovedujejo spletke in nemirno življenje.

 

 

Saturnov breg- Živel boš mirno in skromno življenje. Skozi življenje boš potoval ravnodušno.

 

 

Jupiterjev breg - Lahko se boš lotil velike dobrodelnosti ter jo vzel zelo resno. Hrepenel boš po višjih idealih in lahko te prevzame častihlepje. 

 

 

Venerin breg - Če je ostro omejen, pomeni, da te čaka veselje in predvsem priljubljenost pri mlajših ter starejših ženskah. Če opaziš, da je črta prekinjena z malimi črticami, pomeni prepire v zakonu.

 

 

Lunin breg - Veliko boš potoval, predvsem v tuje kraje in se včasih neprimerno obnašal. Če imaš na Luninem hribu poševne črte ali madeže, to lahko pomeni, da te čaka bolezen in osamljenost.

 

 

 


 

 

LINIJA SONCA - govori o umetniškem talentu, slavi in uspehu. Če ni prekinjena, pomeni, da te v življenju čaka bogastvo in sreča.

 

 

LINIJA SRCA - ta linija ima prednost branja in je na desni strani tvoje dlani. Če je prekinjena pomeni, da si razpet med neodvisnostjo in resno ljubezensko zvezo. Če jo imaš neizrazito, pa pomeni, da si nagnjen k spogledovanju.

 

Če se te linije nagibajo bolj spodaj tvoje dlani, pomeni, da si imel v preteklosti kar nekaj čustvenih pretresov in bil v ljubezni večkrat razočaran.

 

Če se linija ne vidi dobro, označuje tvojo čustveno nestabilnost.

 

Če imaš srčno linijo, nekoliko bolj temno, pomeni, da si nekoliko melanholičen.

 

Če spadaš med romantike, se linija zaključi med kazalcem in srednjim prstom. Če se zaključi pod srednjim prstom pa pomeni, da imaš v sebi ogromno čustev, ki jih zadržuješ in bi morala slej ko prej na plano.

 

 

Kaj linije na tvojih dlaneh še povedo o tebi?

 

 

 

 

Liniji sta na isti višini  - Si inteligentna in organizirana oseba, ki ima načrte. Mnenje bližnjih ti ogromno pomeni.

 

 

 

Linija na desni dlani je višja - V odnosu si rad z nekom starejšim, saj se počutiš varno in zaželeno. Si zelo dober opazovalec in odličen v branju drugih ljudi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linija na levi dlani je višja  - Si strastna oseba, ki ima v sebi ogromno temperamenta. Ne preneseš zahrbtnih ljudi in tistih, ki te ignorirajo.