Quantcast
Radio1_v_zivo


AVDIĆ RAZKRIVA: Seznam stvari, ki jih ženski ne smeš kupiti NIKOLI!
Denis Avdić Show | 10. 2. 2017 9:04
Znanost pa celo potrdila, katero darilo je najboljše!
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio1    Valentinovo    zaljubljeni    pari    darilo    poklon    Avdić    Deželak
Moški, previdno pri izbiri daril za svojo drago!

Bliža se Valentinovo, praznik zaljubljencev in na ta dan, si tisti, ki so v zvezah na malce drugačen način lahko pokažejo, da se imajo radi. Seveda, si to lahko pokažemo vse dni v letu, vendar je 14. februar dan, ko si naklonjenost drug do drugega lahko pokažemo tudi z darili. Čeprav bo ta ''praznik'' šele drugi teden, pa je prav, da že zdaj razmišljate, kako bi presenetili svojo ljubljeno osebo, da ne bo ognja v strehi.

 

 

Znanost odkrila najboljše darilo

 

Pravijo, da je najboljše darilo fizičnega pomena, se pravi, da se z osebo, ki jo imamo radi, družimo in ji posvetimo svoj čas. To je vredno več, kot materialne dobrine.

 

 

Avdić je povedal seznam stvari, kjer morajo napeti ušesa predvsem moški, če želijo, da je pri hiši mir in dobra volja. Razkril je, česa ženski ne poklanjaj nikoli, saj boš brcnil v popolno temo kljub temu da ti morda ne bo priznala.

 

 

''Tega ženski ne smeš dati nikoli!''
Avdič razkril seznam, ki jih dekletu ne poklanjaj

 

 

Avdić pa seveda ne bi bil Avdić, če ne bi vode napeljal na svoj mlin in ''potunkal'' tudi Deželaka in sicer z izjavo, ki mu jo je zaupal enkrat v preteklosti. Šlo naj bi se za darilo, ki ga je Miha poklonil svoji dragi in mu je bilo potem zelo žal. Le, kaj ji je poklonil, da bi sedaj to obžaloval? 

 

''Rekel si mi, da ti je za eno darilo, ki si ga poklonil zares žal''
Avdić ''potunkal'' Deželaka

 

 

Na neki spletni strani smo našli zanimiv klepet, kjer se je neko dekle spraševalo, kaj bi bilo najboljše darilo za fanta. Zanimiv, a iskren komentar, ki ga je dobila od nekega fanta, pa nas je spravil v dobro voljo.

 

 

''Zakaj bi mu mogla nekaj kupiti, če pa ...''
Dekleta o darilih za svoje fante

 

 

Seznam dobrih idej, ki jih lahko doživita oba:


 

Panoramski izlet nad mestom

 

Zip - line

 

Tečaj plesa

 

Koncert vajinega najljubšega banda

 

Tečaj fotografiranja

 

Izlet v neznano z dobrim kosilom ali večerjo

 

Smučanje, drsanje, obisk gora

 

Vikend v toplicah

 

Tečaj kuhanja

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del