Radio1_v_zivo


Pri teh letih boste imele najboljši SEKS!
Radio 1 priporoča | 10. 2. 2017 5:07
Zdi se, da so dvajseta leta precenjena, ko gre za posteljne igrice
Ključne besede:     seks    idealno    leta
Idealna leta za seks

Glede na najnovejše raziskave, v katerih so izprašali preko 1000 pripadnic nežnejšega spola, se zdi, da so dvajseta leta precenjena, ko gre za posteljne igrice. 

 

 

Kot poroča Metro, je magična številka za fantastičen seks 33. 

 

Dvajseta leta so običajno brezskrbna leta. Gre za desetletje, ki je polno žuranja, seksa za eno noč, prvih ljubimcev, morda tudi zaroke. Ženska pa doseže vrhunec, kar se tiče kvalitetnega seksa pri 33. 

 

 

Zakaj je temu tako? Dejstvo je, da so najstniki in dvajsetletniki preveč zasedeni z učenjem in eksperimentiranjem, ko gre za odnose. Medtem ko pri tridesetih že navadno odkrijemo, kaj nam ustreza. Pri mnogih ženskah gre v življenju v zgodnjih tridesetih za uravnovešanje službe, otrok in partnerskega odnosa. Kljub temu, da ženske v povprečju postanejo matere nekje pri tridesetih in imajo pri 33-ih že malčka na kolenih, se zdi, da jim niti po tleh raztresene LEGO kocke ne morejo preprečiti fenomenalne fizične izkušnje v postelji. Dejstvo je tudi, da si v dvajsetih lahko privoščiš celodnevno ležanje v pižami, medtem ko si v tridesetih veliko bolj zaseden in najti čas za seks, je včasih pravi izziv. Ali je morda redkejši seks tudi bolj strasten? 

 

 

Poleg tega je 64% žensk odgovorilo, da so trideseta leta polna uživanja, pri ženskah se v tem obdobju prebudi tudi samozavest in začnejo se ljubiti.