Quantcast
Radio1_v_zivo


13 kosov moških oblačil in dodatkov, ki bi jih ženske najraje prepovedale
Radio 1 priporoča | 6. 2. 2017 14:32
Preveri omaro in se znebi teh kosov! :)
Ključne besede:     moški    ženske    moda    dodatki    zabavno    uporabno    nasvet
Daj to dol, takoj. :)

Ženske na moškem sicer najprej opazijo oči in nasmeh, a zelo hitro ujamejo tudi, kako je moški oblečen. Zato, dragi moški, če želite v očeh nasprotnega spola izpasti šarmantno, seksi in možato, čim manj pogosto sezite po naslednjih kosih oblačil in modnih dodatkih. :)

1. MAJICE Z GLOBOKIM V IZREZOMŽenske pravijo, da takšne majice na moškem izgledajo ceneno in nepreivlačno. Dodaten minus pa vidijo tudi v tem, če je moški izredno kosmat po prsnem košu in so dlačice, zaradi V izreza toliko bolj vidne.

2. ZELO KRATKE HLAČEMoški v zelo kratkih hlačah na plaži ni problematičen, ali pa med igro tenisa, morda celo doma. Če pa svoje poraščene noge kaže v javnosti in hlačke komaj da prekrivajo njegovo moškost, jih to povsem odvrne.

3. MAJICE S PROMOCIJSKIM TEKSTOM ali LOGOTIPOMImaš majico, ki si jo dobil od poslovnega partnerja in jo nosiš, ker je pač edina čista? Ne počni tega. Ženske so mnenja, da tovrstne majice odvračajo pozornost od moškega samega, še več, to razumejo kot da so jim plačali zato, da jo nosijo.

4. JAPANKEŽenske so mnenja, da so japanke na moškem samo za na plažo, sploh če ima moški neurejena stopala. 

5. CROCSINe, ne, ne. Lahko jih uporabljaš, ko okopavaš vrt ali na domači terasi, a za boga milega jih ne obuj za na zmenek! 

6. HLAČE Z ZELO ŠIROKIMI HLAČNICAMIŽenske to izbiro povezujejo s tem, da moški preprosto nima občutka za modo ali kaj mu pristoji glede na njegovo postavo. 

7. GRDI ŠTRIKANI PULOVERJITakšne puloverje ženske oprostijo le za božič pa še to izjemoma takrat, ko mu ga seštrika babica. To izbiro namreč ženske pripisujejo maminim sinkom.

8. ŠPORTNA OČALA

"Totalno nekul in zastarelo", pravijo ženske. Športna očala še ne pomenijo, da si atlet ali športnik. Veliko raje vidijo, da moški izbere takšen model očal, ki mu pristoji.

9. PREVELIKA POSLOVNA OBLEKA

Prevelik poslovni suknjič ali hlače na moškem delujejo kot da nima niti malo občutka za modo. 

10. PREVEČ BLAGOVNIH ZNAMK 

Če ima moški na sebi več blagovnih znamk, ženske smatrajo, da je precej nesamozavesten in ima potrebo po tem, da kaže svoj finančni status. 

11. PREVEČ NAKITA ALI PREDEBELE MASIVNE VERIŽICE 
12. TORBICA ZA OKOLI PASU 
Moške naramne torbice ali tiste za okoli pasu so ženskam naravnost odvratne in bi jih takoj zažgale. To izbiro oprostijo na dopustu, sicer pa predlagajo manjši nahrbtnik ali estetsko primerno usnjeno moško torbico. 

13. USNJENE HLAČESi v rock bendu? Ne? SLECI JIH, TAKOJ! © 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del