Quantcast
Radio1_v_zivo


USPELO MU JE: Mož svoji ženi, mamici trojčkov, izpolnil dolgoletno željo
Denis Avdić Show | 3. 2. 2017 10:05
Poklicali Marka in Ireno ter ju pustili brez besed
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    Mojradio1    želja    uresničitev    preobrazba    mož    žena    popolno
Slika je simbolična

Marsikdo med nami ima v sebi skrite želje in večina njih ostane neizpolnjenih. Ne izrazimo jih na glas, ker se bojimo, da morda niso uresničljive in bi bili na koncu razočarani. Včasih pa je dobro, da želje zaupamo tistim, ki jih imamo radi in morda je ravno to prava pot do uresničitve le teh.

 

Na nas se je obrnil Mark, ki je želel svoji ženi Ireni izpolniti dolgoletno željo, ji zopet narisati nasmeh na obraz in jo videti srečno. Poročena sta namreč že 8 let, skrbita za 5 otrok, od tega pa imata skupaj tudi trojčke. 

 

Irenina dolgoletna želja je bila, da bi imela lepe prsi in bila s svojim videzom končno zadovoljna. Po porodu trojčkov, pa se ji je telo še bolj spremenilo in posledično tudi oblika prsi, ki so ji že prej povzročale nezadovoljstvo.

 

V Denis Avdić Showu so poklicali oba in ju že navsezgodaj popolnoma presenetili z nepričakovano novico. Ganjen Mark je bil šokiran in slišati je bilo tudi solze.

 

Ostal je skoraj brez besed ...
Poklicali Marka in mu sporočili veselo novico

 

Ganjeni Mark: ''Vesel sem, da se ji je izpolnila dolgoletna želja!''
Poklicali zopet Marka in nato njegovo ženo Ireno


Marka je njena slaba volja delala nesrečnega, zato se je odločil, da bo ukrepal in ženi zopet na obraz povrnil nasmeh. Obrnil se je na nas, v upanju, da ga bomo uslišali in njegovi ženi omogočili popolno preobrazbo.

 

Kako je novico sprejela Irena?
Mark svoji ženi Ireni sporočil novico

 

 

 

Markovo pismo:

 

Pozdravljeni!

 

Moje ime je Mark in prihajam iz Maribora. Na popolno preobrazbo prijavljam svojo ženo. In zakaj prijavljam svojo ženo? To bi bilo popolno presenečenje in izpolnitev njene največje želje. Kar pa si moja draga žena resnično zasluži. Zakaj? Pa poglejmo. Leta 2011 me je ženina ginekologinja presenetila z veselo novico: Vaša žena je noseča. Upam da znate šteti. Na pokazani slikici sva skupaj štela. Ena, dva, tri. Tako je, štetje se je končalo pri tri. Pričakovali smo trojčke. 

Po tednu dni v Ljubljani, so se tako v 25. tednu nosečnosti, rodili trojčki. Napisano nekako opisuje, zakaj si moja žena zasluži popolno preobrazbo. Od zunaj spremenjena, ampak še vedno bo to moja Irena. Kaj več lahko povem ob morebitnem srečanju ali kako drugače. Če vas še kaj zanima sem vam vedno na razpolago.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del