Quantcast
Radio1_v_zivo


PREVERI: Ženska frizura razkriva njeno osebnost
Radio 1 priporoča | 9. 2. 2017 13:04
Kako pa si se ti počesala danes? :)
Ključne besede:     frizure    ženske    osebnost    psihologija
Kakšno frizuro ima?

Ženske dajejo svojim lasem in frizuri velik pomen, zato se ni čuditi, da imajo včasih pred frizerjem celo večji strah kot zobozdravnikom. 

Pa si vedel, da način, kakšno frizuro ima, oziroma kako si spne ali počeše lase, pove veliko o njeni osebnosti? No, vsaj tako spet pravijo strokovnjaki za tovrstne psihološke značilnosti :)

Preveri seznam 16 najbolj pogostih frizur in kašne karakteristike vsaka posebej pripisuje pripadnicam nežnejšega spola. 


1. Odprta je za nova znanja in izkušnje. Je velik optimist. Je zelo vedoželjna, rada bere in spoznava nove ljudi. Kljub temu, da je zelo optimistična, je hitro razočarana nad drugimi ljudmi.

2. Gre za samozavestno žensko, ki se ne ozira na komentarje in mnenje drugih. Okoli sebe ne potrebuje velikega števila prijateljev, ampak le peščico najbolj iskrenih in zvestih. Njena energija in smeh sta nalezljiva.

3. Gre za zelo ponosno in motivirano žensko. Zada si ogromno ciljev in se trudi toliko časa, da jih doseže. V večini ji uspe doseči vse, česar si želi. Ne zanimajo je dolgočasni pogovori, za katere pravi, da le jemljejo čas in energijo. Pogosto se ukvarja z umetnostjo.

4. Na prvi pogled dejuje kot ženska bojevnica. Močna, samozavestna in se ne boji udariti z roko po mizi. Ljudje, ki so ji zelo blizu so tisti, ki vedo, da zna biti tudi zelo nežna in krotka, a tega v javnosti ne bo zlahka pokazala. Ceni iskrenost in poštenost, sovraži in močno pa obsoja prevaro in zahrbtnost.

5. Gre za zelo kreativno osebo, ki veliko ustvarja in rada bere. Ne mara monotonosti, je introvertirana in se pogosto ukvarja s poezijo. 

6. Ta oseba je zelo odprtega ter vedrega duha in je vedno pripravljena pomagati. Tudi neznancem. Pogosto je razočarana nad ljudmi, saj ne delijo vsi njenega altruizma in sposobnosti empatije. Pogosto tudi joka in je ni sram pokazati solz.

7. Gre za osebo, ki zelo rada posluša, še boljša pa je pri opazovanju in doživljanju sveta okoli sebe. Ima vse značilnosti dobrega vodje in se pogosto ukvarja z vodenjem skupin zaposlenih. 

8. Kljub temu, da deluje zelo umirjeno in nenevarno, eksplodira, ko jo nekaj ali nekdo razjezi. Njeno impulzivno vedenje jo pogosto stane kakšnega čudnega zavijanja z očmi, a je to ne gane preveč. 9. Gre za osebo z zelo izrazito močjo samokontrole in samodiscipline. Je zelo samozavestna. Ni impulzivna in vedno raje dvakrat premisli, preden se odloči. 

10. Ta oseba je kreativna, inteligentna in ima čut za estetiko. Vedno je rada obkrožena z ljudmi s podobnim smislom za humor in enakimi načeli. 

11. Zelo dobra prijateljica in vedno rama za tolažbo. Gre za zelo umirjeno osebo, na katero se lahko zaneseš tudi sredi noči. Vedno je pripravljena pomagati in ti stoji ob strani ob najtežjih trenutkih. 

12. Dobra organizatorka. Zelo težko ti bo dovolila, da ji plačaš pijačo, je samozavestna in neodvisna. Ne mara komplicirati in si rada čim bolj poenostavi življenje. 
13. Gre za zelo optimistično osebo, ki ceni vsak trenutek življenja in ga želi izkoristiti do potankosti. Zelo težko jo je razjeziti, čeprav morda njeni bližnji mislijo drugače. Ima zelo močno osebnost, kar pogosto prestraši nasrotni spol. 

14. Zelo praktična in je ne zanimajo tuje drame, trači in podobno. Z dvignjeno glavo drvi skozi življenje in obožuje potovanja. 

15. Oseba, ki je pogosto zelo zasanjana in lahko ure preživi ob dobri knjigi ali pripravi okusnih jedi. Je zelo spretna z rokami in ima vsaj en ročno hobi. 

16. Zelo mirna oseba, kii pa zna biti tudi zelo hladnokrvna. Ima izredno močan karakter, ki ji ga mnogi zavidajo, saj deluje, kot da je popolnoma nič ne moreč vreči iz tira.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del