Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKI ISKRENO: Draga, ne počni več tega, prosim ...
Radio 1 priporoča | 13. 2. 2017 14:35
Tudi močnejši spol zna biti občutljiv :)
Ključne besede:     moški    ženske    razmerje    ženske izjave
Tudi moškim gre marsikaj na živce.

Čeprav misliš, da si naredila nekaj dobrega za svojega dragega, mogoče on tega ne dojema tako. Moški velikokrat ne znajo povedati, kaj jih moti, zato so raje tiho. Preveri katere so tiste stvari, ki močnejši spol najpogosteje zelo zmotijo.

 

 

1. Pošiljaš mu sporočila, ko je zunaj s prijatelji

 

 

Ko je tvoj partner zunaj s prijatelji, se ti mogoče zdi zabavno, da mu pošiljaš sporočila, kako ga pogrešaš ali kaj počne. Toda njemu ni. To zna biti nadležno, saj je šel ven, da bi se družil s prijatelji, zato tudi njemu ni v interesu, da vedno gleda na telefon in zaspostavlja družbo.

 

 

 

2. Hočeš rešiti njegove probleme ...

 

 

Ko se ti tvoj dragi zaupa glede problemov v službi ali s prijatelji/družino, v bistvu želi samo, da ga poslušaš in da z njim sočustvuješ. Če bo želel slišati tvoj nasvet, te bo po njem vprašal. Najslabše pa je, če stvari vzameš v svoje roke in mu pametuješ ali celo kontaktiraš ljudi zaradi katerih se sekira, in mu s tem narediš še večji problem.

 

 

 

3. Ne razumeš, da za določene stvari potrebuje več časa ... ali mesecev :) 

 

Če ti tvoj dragi reče, da bo nekaj naredil, na primer album s fotografijami, bo to naredil. Čeprav ga nekaj zmoti sredi procesa, ne pomeni, da moraš ti prevzeti njegov projekt. Zato ne skrbi, narejeno bo! Pa čeprav morda v roku več mesecev. :)

 

 

 

4. Ne kupuj mu hitre hrane ali sladkarij

 

Četudi noče, bo pojedel, če je že pred njim

 

Dandanes sta fitnes in zdravo življenje pomembna za oba spola. Tako da, če se tvoj parter pripravlja na maraton ali  pa morda želi zmanjšati dozo sladkarij in tortic za nekaj mesecev, ne bo najbolj navdušen, ko se boš prikazala s sladoledom, pico ali čipsom. Tudi tebi verjetno to ne bi bilo všeč, če bi bila na dieti? 

 

 

 

 

5. Nenehno ga spominjaš, naj pazi nase

 

Saj je že velik fant, ni ga potrebno ujčkati :)

 

Mogoče te bo motilo, ker tvoj partner nima enakih navad, ko gre za higieno, zdravo prehrano ali zdravniške preglede kot ti, toda to ne pomeni, da mu moraš nenehno tečnariti glede tega. Konec koncev nisi njegova mama, dovolj je star, da pazi nase. 

 

 

 

6. Vedno veš, kaj je zanj najboljše


Masaža definitivno ni tisto, kar si je želel za rojstni dan

 

Nič ni bolj nadležno za moškega kot to, da nekdo takoj prevzame dominantno vlogo v razmerju in odloča za oba. Enakovredna sta, zato ne izbiraj izletov ali daril samo po svojem okusu.

 

 

 

7. Vedno ga sprašuješ za mnenje

 

To ne pomeni, da bi se moral odločati namesto tebe

 

Vesel je, ker si samostojna in rad razpravlja s teboj o večjih odločitvah. Vsekakor pa mu je všeč, če manjše odločitve sprejmeš sama.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del