Quantcast
Radio1_v_zivo


ZAČNI DAN Z ZAJTRKOM
Nagrajujemo | 3. 2. 2017 14:11
Osvoji Hoferjev BIO zajtrk Natur aktiv za celo pisarno
Ključne besede:     Hofer    zajtrk    BIO    Natur aktiv
Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva.

Stara modrost pravi: Zajtrkuj kot kralj, kosi kot meščan in večerjaj kot berač. Vsi poznamo takšne in drugačne izgovore, zakaj zjutraj ne zajtrkujemo, kljub temu da vemo, da je to eden najpomembnejših obrokov. 

»Saj bi, pa ni bilo časa … Pa pol ure prej bi moral vstati. Otrokom še pripravim, zame pa zmanjka časa …«


Tudi voditelji Radia 1 niso izjema! Še posebej Denis, Jana in Deželak. Vstanejo ob štirih zjutraj in ker spijo do zadnje minute, seveda ni časa za zajtrk ...

Je pa sedaj napočil čas, da se to popravi!


»Zajtrk mora biti!« se glasi ena izmed njihovih novoletnih zaobljub!


Da jo bo lažje izpolniti, so se pridružili Hoferjevi akciji dostavljanja brezplačnih BIO zajtrkov Natur aktiv, ki poskrbijo za slasten in zdrav začetek dneva! Le dober zajtrk iz najkakovostnejših izdelkov lahko pripomore k boljšemu počutju in ti da energijo za učinkovito delo. S pravimi sestavinami iz Hoferja pa ti praktično ne vzame nič časa za pripravo. In ker na Radiu 1 mislimo na naše poslušalce, si želimo zajtrk deliti tudi z njimi. Na Radio 1 prihaja: 

ZAJTRK z Denisom Avdićem! Za celo pisarno! 


Kako sodeluješ? 

Nič lažjega, klikni na spodnji gumb SODELUJ in prijavi sebe ter svojo pisarno! Ja, z malo sreče boš postal najbolj priljubljen med sodelavci, saj vam bo zajtrk v pisarno dostavila kar ekipa Radia 1 z Denisom Avdićem na čelu!


Zajtrk z okusnimi izdelki Natur aktiv in ogromno smeha in pozitivne energije, ki si ga boš zapomnil za vse življenje, ti prinašata Radio 1 in Hofer. 
BIO IZDELKI NATUR AKTIV

Ali si vedel, da kar 22,5 % Slovencev nikdar ne zajtrkuje? To je najverjetneje posledica vse večjega tempa doma in v službah, a škoda je, da trpi prav najpomembnejši obrok dneva – okusen in zdrav zajtrk. Še posebej, ker s pravimi sestavinami priprava tako ali tako ne vzame praktično nič časa.  

Hofer že od 2006 ponuja vsak dan več BIO izdelkov lastne linije Natur aktiv, ki so pridelani v skladu s strogimi evropskimi standardi ekološke pridelave. Na voljo je že več kot 80 BIO izdelkov – vse od svežega sadja in zelenjave, kruha, mlečnih izdelkov, semen in oreščkov, do različnih vrst omak, džemov in testenin. 
Tako si lahko vsak dan pripraviš slasten in svež zajtrk, poln hranilnih snovi in bogatega okusa. Za začetek poskusi Hoferjeve slastne recepte. 


Pravila za sodelovanje