Quantcast
Radio1_v_zivo


TO STORI ŠE DANES: Teh stvari se moraš znebiti nemudoma!
Radio 1 priporoča | 24. 1. 2017 13:45
Hitro preveri številko 3 in zamenjaj!
Ključne besede:     stvari    negativno    nesreča    težave    predmeti    dom    odstranitev    energija
Morda so pa te stvari krive, da si včasih nesrečen brez razloga

Strokovnjaki na področju Feng Shuia pravijo, da se v našem domu velikokrat znajdejo stvari, ki povzročajo nesrečo, težave in nam v življenje prinašajo negativno energijo. Malenkostim, ki nas obkrožajo ponavadi ne posvečamo prevelike pozornosti in se nam ne zdijo prav nič pomembnega. Pa vendar je dobro, da preveriš teh 8 stvari, ki smo jih našteli in se jih nemudoma znebiš. Malce vraževerja ne škodi, sicer pa zlomljene ure in ovenelih rož res ne potrebuješ ;)

 

 

1. ZLOMLJENA URA

 

Feng shui pravi, da zlomljene stvari v našem domu prinašajo nesrečo in negativno vplivajo na celoten dom - še posebno ure. Ročne ali stenske ure, ki so zlomljene ne spadajo v tvoj dom, zato se jih reši čimprej. Navadno jih povezujejo s prihodnostjo in z njo povezanimi nesrečnimi dogodki.

 

 

 

 

2. ČRNA VRATA

 

Če imaš v svojem domu črna vrata, so prav tako morda kriva za negativno energijo. Po nekem starodavnem Kitajskem izročilu, naj bi vrata obarvana črno predstavljala veliko nesrečo, sploh, če so obrnjena proti severu.

 

 

 

 

3. STAR KOLEDAR

 

Stari koledarji veljajo za negativne in ni dobro, da jih zbiraš ter skladiščiš v svojem domu. Če imaš na zalogi koledarje še iz prejšnjih let, je čas, da ji vržeš stran. Prav tako nesrečo v tvoj dom prinaša, če nisi obrnil stranice koledarja na trenutni mesec ali pa imaš celo označen napačen datum. 

Koledar velja za simbol časa in če ga uporabljaš na napačen način, se lahko zgodi, da s tem v svoj dom privabiš negativno energijo, pa se ti niti sanja ne zakaj.

Tudi ni dobro, da ga imaš obešenega na vratih, saj naj bi kazal na to, da je življenje minljivo, zato negativno vpliva na kvaliteto življenja in družinsko srečo.

 

 

 

 

4. POŠKODOVANA POSODA, KROŽNIKI, PRIBOR

 

Kitajci so verovali, da posoda simbolizira bogastvo in družino. Če ješ hrano iz odkrušenih krožnikov in piješ iz razbitih skodelic ali kozarcev, s tem  podzavestno v svoje življenje privabljaš težave. Strokovnjaki za Feng shui svetujejo, da če se ti karkoli razbije ali poškoduje, tega ne spravljaj, ampak takoj zavrzi!

 

 

5. KAKTUSI IN OSTALE RASTILNE S TRNJEM (razen rože)


Najbolj negativne rastline za cel dom so te, ki imajo bodice. Zato je najbolje, da jih nimaš ali pa se jih raje znebiš. 

 

 

 

 

6. OVENELE RASTLINE 

 

Tudi te ne spadajo v tvoj dom, zato se jih čimprej znebi. Ovenele ali umetne rastline so tiste, ki prinašajo v tvoje življenje slabo energijo in nesrečo.

 

 

7. BRŠLJAN

 

Poglej okoli svoje hiše in ugotovi, če morda ni tisti bršljan, ki se ovija okoli drevesa kriv za slabo energijo in posledično v tvoje življenje prinaša težave.

 

 

 

 

 

8. OGLEDALO OBRNJENO PROTI POSTELJI

 

Nekateri celo verjamejo, da lahko ogledalo obrnjeno proti postelji povzroči težave v ljubezenskem življenju. 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del