Radio1_v_zivo


VINJETOMANIJA NA RADIU 1
Nagrajujemo | 30. 1. 2017 9:57
Razdelili smo velik kup vinjet!
Ključne besede:     Vinjetomanija    vinjete
Bi vinjeto?

Nagradna igra je zaključena, prijave več niso mogoče. Hvala vsem za sodelovanje. 

 

 

A bi vinjeto? Kaj pa dve? Mogoče tri?

 

Na Radiu 1 je to mogoče! Na pomoč so nam priskočili naši prijatelji iz AMZS, ki imajo vinjet toliko, da jih kar prodajajo!  Vinjet imamo toliko, da jih bomo delili cel teden in to vsak dan med 6. in 18. uro! 

 

Kaj moram narediti?

 

V spodnjo prijavnico zapiši svoje podatke in »prijavi« svojo registrsko številko. Če je nimaš, pa od mame, očeta, žene, moža, tet, lahko tudi šefa, če mu privoščiš …In potem …

 

… potem samo poslušaš Radio 1 še dlje in še bolj pozorno. Če zaslišiš svojo registrsko številko, imaš točno toliko časa, kolikor traja naslednja pesem, da nas pokličeš na 080 21 80 in vinjeta je tvoja! Če izbrani poslušalec ali poslušalka ne pokliče, pa lahko naslednjo uro dobiš kar dve vinjeti in tako naprej …

Lansko leto je Nataša iz Murske Sobote prejela kar 6 VINJET! 

 

Saj veš, Pravi prijatelj za poti brez skrbi - AMZS.

 

Po vinjeto v AMZS 

Članom* AMZS podarjamo 6 €, ki jih lahko koristijo do 31. januarja 2017 na prodajnih mestih AMZS za nakup kateregakoli blaga v vrednosti nad 100 € (razen pnevmatik), tudi letne vinjete. Bon za popust je že na vaši AMZS kartici! 


To pa še ni vse!

  • Članom AMZS v času akcije ob nakupu nove celoletne vinjete nudimo brezplačno odstranitev stare vinjete!
  • Članom bomo ob unovčitvi popusta izdali bon za 5 €, ki bo veljal za plačilo storitev nad 40 € ali včlanitev novega člana (v kolikor ni član vsaj leto dni) in bo unovčljiv od 1. februarja do 31. marca 2017.

Na voljo so vam tudi drugi artikli, ki vozniku pridejo v tem času še kako prav (metlica za čiščenje snega, strgalo za vinjete, strgalo za led, sprej za odmrzovanje vetrobranskega stekla, pokrivalo za vetrobransko steklo itd.

*Popust ne velja za imetnike članske kategorije Brez vozila ali za nakup pnevmatik. Bon lahko vsak član koristi le enkrat v omenjenem obdobju. 


Pravila za sodelovanje

VINJETOMANIJA 2017