Quantcast
Radio1_v_zivo


9 znakov, da je ona tista prava!
Radio 1 priporoča | 6. 1. 2017 15:23
Če je takšna, je nikoli ne izpusti
Ključne besede:     znaki    prava    ljubezen    partner    partnerka
Znaki, da je prava

Nekateri najdejo ljubezen svojega življenja v mlajših letih, medtem ko spet drugi potrebujejo več let. Če pa si že takšen srečnež, da najdeš žensko, s katero bi živel do konca življenja, se je drži. Če ima teh 9 lastnosti, je nikoli ne izpusti! 

 

 

1. Posluša

 

Ženska, ki te posluša, ti ne bi smela uiti. Ljubezen tvojega življenja bi moral biti nekdo, ki posveča pozornost tvojim sanjam, upanju in čustvom. Če skrbi zate, potem jo obdrži.

 

 

2. Te podpira

 

Vsi rabimo podporo vsake toliko. Če najdeš žensko, ki te podpira ne glede na vse, je nikakor ne izpusti. Oseba, s katero si, bi morala biti tvoj največji podpornik, prav tako tudi pa tudi tvoja rama na kateri jočeš in uho, ki te posluša, ko to najbolj potrebuješ. 

 

 

3. Sprejema kompromise

 

Veliko ljudi je trmastih. Zato je pomembno najti žensko, ki je pripravljena sprejemati kompromise, da bi zveza delovala normalno. Da bi sestavljanka bila v celoti izpolnjena, moraš znati tudi ti sprejemati kompromise.

 

 

4. Strastna je

 

Če ni zares strastna glede česa, potem ni živa. Ta njena strast bo pronicala tudi v vajin odnos ter ga ojačala. Pa naj gre za glasbo, umetnost, njeno kariero, pomoč ljudem ... podpiraj jo in ji pusti, da živi svojo strast.

 

 

5. Je prijazna

 

Če je zares dobrega srca in prijazna, potem ima zagotovo mesto v tvojem srcu do konca življenja. Če najdeš žensko, ki je pristno prijazna do tebe, svoje družine in tudi neznancev - je ne izpusti.

 

 

6. Ona je energična

 

Ženska, ki je energična, živahna in vedno pripravljena na avanturo, bo zelo pripomogla k temu, da bo vajin odnos živ. Ona ni tu zato, da bi te zabavala, toda vedno te bo znala spraviti v smeh.

 

 

7. Je iskrena

 

Če najdeš žensko, ki je iskrena do tebe, ne glede na vse, potem ceni to. Če je iskrena, potem je tudi zvesta, to pa sta dve najbolj pomembni lastnosti za uspešno zvezo.

 

 

8. Ona je pristna

 

Če je ženska ob tebi takšna, kakršna je v resnici, to pomeni, da ti zaupa. Če je pripravljena s teboj deliti svoje največje strahove in želje, potem je ona prava.  

 

 

9. Daje ti občutek varnosti

 

A veš tisti občutek, ko se počutiš kot doma? Počutiš se varnega, srečnega in si pomirjen. Če ti da takšen občutek, potem je zelo dobro, da jo imaš v svojem življenju. Ne izpusti je pod nobenim pogojem.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del