Radio1_v_zivo


TOP ZGODBA V 2016 #5: PISMO BIVŠEMU: Ti, ki si jo zapustil, HVALA!!
Radio 1 priporoča | 27. 12. 2016 13:55
Moški se je v ganljivem sporočilu zahvalil bivšemu, ki je zapustil njegovo zdajšnje dekle
Ključne besede:     pismo    bivši    moški    ženske    zahvala
Karlie Wright in Ryan March

Internetno javnost je ganilo sporočilo moškega po imenu Ryan, ki se je v nekaj stavkih zahvalil bivšemu partnerju svoje zdajšnje punce Karlie. Sporočilo je bilo na družbenih omrežjih deljeno več kot 100.000x in dobilo vsak 4x toliko všečkov. 


"Hvala. Hvala, ker si jo zapustil in odšel iz njenega življenja. Hvala, ker si mi dal priložnost, da jo ljubim, da zanjo naredim stvari, za katere vem, da jo bodo osrečile. 

Hvala, ker si jo prizadel. Če je ne bi, potem se ne bi naučila pomembne lekcije. Po svojih najboljših močeh se bom trudil, da je ne prizadanem, ker se preprosto zlomim, vsakič, ko vidim njene solze. In vem, da je bilo solz pri tebi veliko.

Naredil bom vse, kar je tebi spodletelo. Z njo bom, ko se bo počutila osamljeno, postavil jo bom na prvo mesto in nikoli ji ne bom dal občutka, da je zame samo ena od možnosti. Poslušal bom njene zgodbe, pritožbe in jamranja, ne glede na to, kako klišejske ali bizarne bodo. Za njo bom vedno našel čas in ji dajal pozornost, tudi če zanju ne bo posebej prosila. Največ kar lahko daš človeku, ki ga ljubiš, je prav svoj čas. 

Skrbel bom za to punco, za katero ti nisi znal. Ki si jo jemal za samoumevno. Ki si jo prizadel na vsakem koraku, da bi se ti počutil bolje. Naredil bom vse, da bo ostala z mano, ob meni, pri meni. Ljubil jo bom z vsem, kar sem in spoštoval vse, kar je in vse, kar še bo. Podpiral jo bom v vsem, kar bo želela. Zanjo bom takšen patner, kot ti nisi znal biti. Bom moški, ki nikoli ne bo storil takšne napake kot si jo ti: NIKOLI JE NE BOM ZAPUSTIL!

 

Hvala, ker si jo ti."