Quantcast
Radio1_v_zivo


NAJ ZGODBA S CITROËNOM C3
Nagrajujemo | 18. 1. 2017 20:08
Zaupaj nam svojo zgodbo in si prisluži vinjeto ali gorivo za celo leto!
Ključne besede:     Citroen    C3    vinjeta    gorivo    nagradna igra

Jana Morelj in Miha Dežalak iščeta NAJ ZGODBE iz tvojega življenja, ki so tako zanimive ali zabavne, da jih preprosto moraš deliti. To so edinstvene zgodbe, s katerimi nasmejiš ali osupneš prijatelje. Zagotovo imaš tudi ti kakšno na zalogi, kajne?


Super! Zapiši jo prek spodnje prijavnice in morda bomo obiskali prav tebe!


Tvoji NAJ ZGODBI bomo prisluhnili v živo in te medtem zapeljali z novim Citroënom C3, ki že osvaja Slovenijo s svojimi 36 barvnimi kombinacijami in edinstveno vgrajeno kamero ConnectedCAM Citroën™
 

 

 

 

Matica so pridržali policisti.Matic: "Vse skupaj se je začelo, ko sem bil na stranišču in sem po zvočniku slišal svoje ime, da se naj zglasim na informacijskem oknu."

 

Špela in policijski helikopeter :)
Špela: "Samo za nas se je spustil helikopter in samo nas so lovili policaji!"Matija iz Maribora o zanimivi noči v študentski sobi

 

Matija pravi: "Tako je minila moja prva noč v novem študentskem domu…spomin za vedno."

Tina iz Ivančne GoriceTina o svojem možu: "Moj mož ima včasih res nore ideje vendar včasih pomaga da si malo nor."


David iz okolice Radencev nam je zaupal svojo zgodboDavid nam je zaupal, kako je spoznal smučarko Lindsay Vonn. 


Ana iz Murske Sobote je z nami delila svojo zgodbo in to v prekmurščini :)"Ka bi pa gnes palik ta rada?", je rekel Anin mož. Simpatična Prekmurka je z nami delila zgodbo kar po prekmursko. 

Jošt iz Postojne in njegova zabavna zgodbaJošt pravi: "še danes nevem zakaj sem rekel, da me pusti tam. Čakal sem vlak za postojno in ob 2 popoldan končno prispel, haha brez telefona in z mačkom.


Tudi Jana se je popeljala z novim C3Jana pravi: "Šola življenja ni kaj. Ostani v okvirih kamor spadaš in bodi iskren in tak kot si, ker resnica lahko zelo boli in te lovi." Svojo zgodbo pa je opisala kot napoučnejšo zgodbo njenega odraščanja.Boštjan Paliska in njegova zgodba
Vožnja s Citroenom


Boštjan pravi: Za mojo naj zgodbo ''krivim'' prav vas. Nekega dne ga je namreč poklical Avdić in mu povedal, da je prejel dve karti za koncert Slasha. Nekaj mesecev kasneje, ko je bil na dopustu na Tajskem pa je dobil mail, da bo Slasha celo v živo srečal.

 

Aljaž Rajič in njegova zgodba
Vožnja s Citroenom


Aljaževa zgodba sega 10 let nazaj, ko se je s faksom odpravljal na ekskurzijo v New York. Ker mu je do 21. rojstnega dne manjkalo par mesecev, je potreboval ponarejen dokument, s katerim bi lahko obiskoval klube in lokale. Rešitev mu je ponudila kolegica in zgodba se je začela razvijati v zelo zanimivo smer.


Če izberemo prav tvojo zgodbo, boš osvojil celoletno vinjeto! Če pa se tvoja zgodba izkaže za zmagovalno, se boš celo leto vozil zastonj, saj ti bomo podarili gorivo v vrednosti kar 1.000 EUR! 


Si za akcijo? Novi Citroën C3 je vedno. Opremljen z mislijo na urbanega raziskovalca navdušuje tako z drznim videzom kot z udobno notranjostjo. In kar je najboljše – vse nepozabne trenutke s poti lahko odslej še lažje deliš, s komer koli želiš. Preprosto vklopi inovativno kamero ConnectedCAM Citroën™ in zabeleži svoje podvige. Edinstvene, kot si ti.
 
Pravila za sodelovanje 

#NAJ ZGODBA S CITROËNOM C3

 
Radio 1 priporoča | 20. 1. 2017
VELIKI ZMAGOVALEC NAJ ZGODBE S CITROËNOM C3 je Jošt Zeljan iz Postojne
 
Radio 1 priporoča | 20. 1. 2017
VELIKI FINALE: Dve zgodbi, dva finalista - Ana in Jošt
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del