Quantcast
Radio1_v_zivo


DOBRO ACTIMEL JUTRO
Nagrajujemo | 16. 1. 2017 4:47
Tina Podbršček je osvojila vikend z MINI COOPER CABRIO
Ključne besede:     Actimel    nagradna igra
Delili smo Actimele in zdravje.

Nagradna igra je zaključena, velika zmagovalka pa je Tina Podbršček iz Krškega, ki je osvojila vikend zz MINI COOPER CABRIO. Čestitke! 


Na Radiu 1 napovedujemo boj proti zimski utrujenosti! Kratki dnevi, malo sonca, od doma greš v temi, domov prideš v temi, energija pa je na minimumu. 

Poznamo pa dva prijazna mladeniča, ki jima nikoli ne zmanjka energije. To sta Klepač in Gustinčič, ki dobro voljo in energijo prinašata na poti domov, vsak popoldan med 15. in 18. uro na Radiu 1. 

Namesto klasičnega dobro jutro, sta se Klepač in Gustinčič spomnila nov jutranji pozdrav: »DOBRO ACTIMEL JUTRO!« Zato, ker en Actimel na dan, poskrbi ne samo za dobro jutro, ampak tudi za dober dan poln energije! 

Kaj praviš na to, da bi se poln energije kar cel vikend vozil z novim MINI COOPER Cabrio? Vse kar moraš storiti je, da posnameš fotografijo z Actimelom in jo oddaš preko spodnje prijavnice.

 
Nimaš pri roki Actimela? Ni panike.

Pridi na Actimel promocije in se pofotkaj. Kar 3 dni bomo namreč v treh krajih po Sloveniji delili te okusne napitke. Tako bodo jutra res: »Dobra Actimel« jutra

Kdaj in kje točno?

Poslušaj Radio 1, lokacije bomo najavili popoldan med 15. in 18. uro in zjutraj tik pred začetkom akcije. Tako lahko svojo pot v službo ali po opravkih prilagodiš, da dobiš svoj Actimel, se z njim pofotkaš in sodeluješ v nagradni igri za super vikend zmenek z MINI Cooper Cabrio. 

Naša popoldanca Klepač in Gustinčič pa bosta v Actimelovem tednu na potep odpeljala tudi Avtobus Radia 1.  


Fotogalerija: Klepač in Gustinčič delila Actimele v Kopru (14 slik)

Oglejte si galerijo slik
Klepač v akciji!Fotogalerija: Ponedeljkove promocije (26 slik)

Oglejte si galerijo slikTudi dijaki 3. D, Ekonomske šole Novo mesto (smer medijski tehnik) imajo radi Actimel. 


V današnjem svetu se vsakodnevno srečujemo s situacijami, ki od nas zahtevajo veliko mero pozitivne odpornosti. Privošči si Actimel - majhen zajtrk za dober začetek dneva in se uspešno soočaj z izzivi preko celotnega dne. 

Actimel z vitamini B6 inD ter kulturo L. Casei Danone najdeš v najbližji trgovini. Z Actimelom boš pripravljen na vsakodnevne izzive.  Actimel ima enkraten osvežilen okus, ki tekne vsej družini. S svojim osvežilnim okusom je Actimel naravni vsakodnevni zaveznik tvojega telesa pri ohranjanju zdravja. Priporočamo vsakodnevno uživanje Actimela z vitaminoma B6 in D za dober začetek dneva! Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del