Quantcast
Radio1_v_zivo


Pravljična dežela Gorajte bo letos navduševala že sedmič
| 12. 12. 2016 13:05
Predstave bodo v času od 18. do 28. decembra, in sicer ob 15. ali 17. uri
Ključne besede:     Gorajte    pravljična dežela    predstave    pravljice
Pravljična dežela Gorajte. Med Kranjem in Škofjo Loko.

Danica Kordež, Društvo Oddih Gorajte - Pravljična dežela Gorajte
PRENESI DATOTEKO
Kaj čaka letos otroke v pravljični deželi?

V Gorajtah pri Škofji Loki je v gozdičku skrita pravljična dežela, kjer v ličnih lesenih hiškah živijo pravljični junaki. V predbožičnem času dežela in njeni prebivalci oživijo. V 30-minutni predstavi se otroci sprehodijo skozi 5 različnih pravljic, kjer srečajo številne znane pravljične junake. Ob koncu predstave otroke obišče in obdari stari dobri Dedek Mraz.

Pravljično deželo radi obiščejo vsi otroci. Ata škrat in Mama škratovka pa poskrbita, da tudi odraslim ni dolgčas. Obiskovalcem bodo čarobne decemberske dneve letos popestrili Muca Copatarica, čarovnica Cica Mica, gozdne vile, ata in mama Škratova z malimi škratki, volk in trije prašički, Rdeča Kapica, Peter Pan, poglavar Indijancev, kapitan Kljuka, vila Zvončica, hrast Modrec ter Sneguljčica in 7 palčkov.


Predstave bodo v času od 18. do 28. decembra, in sicer ob 15. ali 17. uri. V decembru ogledi izven terminov predstav niso možni, saj se pravljični junaki takrat pripravljajo na predstave in potrebujejo svoj mir.

Dostop do Pravljične dežele Gorajte:

Iz smeri Ljubljana

Peljite se do Škofje Loke. V krožišču tik pred Škofjo Loko izberite drugi izvoz v smeri proti Kranju. Peljali se boste mimo nakupovalnega centra in nato kmalu zagledali usmerjevalno tablo za Pravljično deželo Gorajte. Zavijete levo in sledite pravljičnim smerokazom.

Iz smeri Kranj

Peljite se skozi Bitnje in Žabnico do vasi Virmaše, kjer boste zagledali usmerjevalno tablo za Pravljično deželo Gorajte. Zavijete desno in sledite pravljičnim smerokazom.