Quantcast
Radio1_v_zivo


IZPOVED DEKLETA: Kako sem prebolela razpad zveze
Radio 1 priporoča | 16. 12. 2016 11:20
"Iz stanovanja sem umaknila vse najine fotografije"
Ključne besede:     izpoved    preboleti    zveza    konec
Kako preboleti nekoga ...

Ni lahko izgubiti osebo za katero si mislil/a, da je prava zate. Elite Daily je zato podal 6 korakov, kako preboleti osebo za katero si mislil/a, da je tvoja sorodna duša.

 

1. Soočanje z resnico

 

Obnašala sem se zares neprimerno, osvajala sem ga, obkrožala, mu skušala vzbuditi slabo vest. Povedala sem mu vse, kar si mislim, kako ga imam rada ter kako me je prizadel. Verjela sem, da je ljubiti osebo dovolj, da sta dva lahko skupaj. Počutila sem se, kot da je moje življenje nadaljevanka in da morava pristati skupaj. Nisem najbolj ponosna na to obdobje, toda povedala sem vse, kar mi je ležalo na duši. Poskušala sem in povedala vse, kar si mislim, zato mi ni žal.

 

 

2. Poskus prijateljstva

 

Dolgo sva bila prijatelja, zato sva skušala ohraniti prijateljstvo. Toda to je bilo zelo težko. Druženja so se zaključila v solzah ali s seksom. Upala sem, da bova uspela rešiti stvari, toda ni se obneslo.

 

 

3. Zlomljeno srce

 

Razpad zveze me je najbolj prizadel. Jokala sem, ker sem ugotovila, da sem izgubila prijatelja in ljubimca. Izgubila sem prihodnost, ki sem jo gradila vsa ta leta. Nisem mogla spati, niti jesti, komaj sem se spravila peljati psa na sprehod. Izgubila sem njega in tudi svoje srce, prenehala sem verjeti v ljubezen. Vse, kar sem se naučila o ljubezni, je padlo v vodo, toda morala sem iti naprej.

 

 

4. Prenehaj upati

 

Rekla sem mu, naj me ne obiskuje in naj mi ne pošilja sporočil. Zbrisala sem njegovo telefonsko številko in ga odstranila z družabnih omrežij. Občutila sem olajšanje, ker sem porabila veliko časa, ko sem ga zasledovala po internetu. Prekinitev stikov z njim mi je močno pomagala.

 

 

5. Izmikanje

 

Odločila sem se, da ne bom več hodila na mesta, kjer bi ga lahko srečala. Umaknila sem vse skupne fotografije in spomine iz stanovanja. Planiraj si izhode s prijatelji, poskušaj se zabavati in obrniti pozornost na druge stvari. Izmikanje je težko in včasih sem se ga spomnila, toda naučila sem se, da sem lahko srečna in da se lahko zabavam tudi brez njega. Morda boš nekajkrat moral/a ponoviti te stvari, toda sčasoma bo lažje.

 

 

6. Pojdi naprej

 

Moraš iti naprej sam/a, kar je težko, če nisi pripravljen/a na to. Morda boš moral/a nekajkrat ponoviti stvari s te liste. Poskušati "uloviti" osebo, ki ti je toliko pomenila, ni zdravo. Nisem želela, da gre ali da nisva skupaj. S tem sem se borila nekaj časa, toda ko sem šla čez vse omenjene faze, me je končno nehalo boleti. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del