Quantcast
Radio1_v_zivo


Erotični sejem v Celju
| 9. 12. 2016 13:35
Celje bo spet postalo najbolj erotično mesto v Sloveniji
Ključne besede:     Erotični sejem    Celje    La Toya    Celjski sejem    Polona Marovt
 erotični sejem
9. sLOVErotika prinaša tudi novo scensko podobo odra in tribuno za gledalce.

Polona Marovt, vodja erotičnega sejma
PRENESI DATOTEKO
Na glavnem odru bodo številni nastopi.
PRENESI DATOTEKO
Letos sejem prinaša številne novosti.

Na Celjskem sejmišču bodo danes ob 17. uri odprli 9. erotični sejem sLOVErotika, ki bo trajal do nedelje. V treh večerih se bo zvrstilo 44 nastopov, vsak večer bo erotična modna revija, obiskovalcem pa bo na voljo tudi bogata ponudba izdelkov in storitev s tega področja. Nastopi na glavnem odru bodo vsake pol ure. S svojim programom se bodo predstavili člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Melvyn, Ronnie in Tyson. Moški del občinstva pa bodo navdušili nastopi treh pornes Simony Diamond, Tyre Moon in Mire Cuckold ter treh vrhunskih striptizet Bonite, Charlie in Giselle. Simony Diamond se bo v vroči telovadbi za dva na odru pridružil še Yves Morgan.

 

V spremljevalnem programu bo letos ponovno nastopila domača pornesa La Toya, ki je pred kratkim posnela novi film za odrasle. Gostja sejma bo tudi srbska pornesa Coco De Mal, ki je s svojimi nastopi navdušila obiskovalce sLOVErotike že leta 2014 in prejela nagrado za najboljši nastop.

 

Sejem bo danes in jutri mogoče obiskati med 17. in 1. uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem odprt od 15. do 22. ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne obiskovalci, vstopnica pa stane 15 evrov.

 

Nastopajoči, ki bo najbolj navdušil obiskovalce, bo prejel posebno nagrado 9. sLOVErotike za najboljši nastop. Glasovanje bo potekalo na uradni spletni strani sejma www.sejem-erotika.si. Obiskovalci pa bodo lahko za vroče posnetke od blizu poiskali svoje zvezde in junake v uradnem selfie kotičku sLOVErotike.