Quantcast
Radio1_v_zivo


Članice Club 466 Internacional zavile darila
| 9. 12. 2016 12:29
Zbralo se je več kot petdeset srčnih žensk
Ključne besede:     Darila    otroci s seznama
Helena Kodrič Mori, Nina Bajde, Maja Mrevlje, Lenja Faraguna ter direktor Doma pod gorco  Gregor Žigon.
Maja Mrevlje, Lenja Faraguna, Nina Bajde, Helena Kodrič Mori ter direktor Doma pod gorco Gregor Žigon.

Članice Cluba 466 international so skupaj s srčnimi ženskami obdarile 217 otrok in več kot sto starostnikov.

Pripravile so dogodek z željo obdariti 217 otrok iz socialno ogroženih družin. Podatke so dobile na Centru za socialno delo Maribor in pozvale ženske velikih src, da se jim pridružijo, prinesejo darila za otroke s seznama in za starostnike Doma pod gorco, kjer je zavijanje daril letos tudi potekalo.

Želele so namreč, da ta darila skupaj zavijejo, se ob tem družijo in hkrati napišejo sporočila vsem mamicam teh otrok in starostnikom. Več kot petdeset srčnih žensk se je zbralo in nadaljevalo čudovito zgodbo dobrodelnosti, ki se je prvič zgodila lani. Torej, ne le, da je več generacij skupaj zavijalo darila, obdarovale so tudi varovance doma, saj jim želijo pokazati, da niso pozabljeni.

"To je bil naš cilj, ko smo ustanovile Club 466 International in niti predstavljati si nismo mogle, kako hitro bo naša skupnost zrasla. Samo zato, ker verjamemo, da lahko spreminjamo svet na bolje – združeni in v simbiozi," pravi Helena Kodrič Mori.

Celoten dogodek je potekal v tesnem sodelovanju Cluba 466 s Centrom za socialno delo Maribor - Zavodom za otroke in mladostnike PIKA in Domom pod gorco.

Darila bodo otrokom in starostnikom predali ob božiču.

Club 466 Internacional so ženske z vseh strani neba, Helena Kodrič Mori, Nina Bajde, Maja Mrevlje in Lenja Faragunaki so na en septembrski vikend (takrat jih je bilo šest), leta 2014, pričele pisati skupno zgodbo. Kljub noremu osebnemu in poslovnemu tempu so si vzele en vikend zase in ugotovile, da lahko le tako največ doprinesejo svetu. Ko so v sebi srečne, mirne, goreče, ko so zaljubljene v sebe, lahko to ljubezen širijo na svojo družino, posel in svet.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del