Quantcast
Radio1_v_zivo


Darila, ki se jih ne da kupiti!
Nagrajujemo | 19. 12. 2016 4:42
Jana uresničuje praznične želje
Ključne besede:     želje    prazniki    december    Jana Morelj

Na Radiu 1 obožujemo december, praznični čas, ko zadiši po cimetu in kuhanem vinu in ko se pod novoletno smrečico skrivajo darila. Ampak razmišljamo tudi malce drugače, zato bo Jana Morelj letos poskrbela za Darila, ki se jih ne da kupiti!


ČETRTA ŽELJA 

Jana je tokrat pomagala Mateji, ki si je zadala, da do svojega 40. leta preseneti in razveseli čim več ljudi. Eden izmed njih je tudi Matejin partner Aleš, ki je strastni rekreativni hokejst in navijač OLIMPIJE. Aleš si je vedo želel trenirati hokej, a zardi oddaljenosti od večjih mest, to žal ni bilo mogoče. V dijaških in študentskih časih, ko je živel v Ljubljani je rekreativno igral v Zalogu in kasneje tudi potem nočno ligo v Tivoliju. Jana se je odločila pomagati in Alše odpeljala drsat. V tivoli. Z Olimpijo! 


 

TRETJA ŽELJA

 

Pisala nam je mamica, ki bi sinu, staremu že skoraj 5 let, uresničila skromno, vendar za njega ogromno željo, ki je seveda denar ne more kupiti. Njegova velika želja je postati gasilec, vendar pa gasilci v svoje vrste vpisujejo šele pri šestem letu, zato bo moral še eno leto počakati.

Ko je bil Mark star cca 8 mesecev in sta z mamico "vozičkala" po okolici, je navihani malček prav vsakič, ko je zagledal hidrant, začel vriskati od veselja in navdušenja. Sedaj, štiri leta kasneje pa vsakič ko zasliši sireno, opreza za gasilci, kje se bodo pojavili :). 

Mamina želja za sinka je bila, da bi lahko kakšno urico preživel v družbi pravih gasilcev, si ogledal gasilsko postajo, gasilski tovornjak in če bi bilo možno se zapeljal z njim "en krog". Ker pa ima Mark tudi mlajšega bratca Liama in je seveda Mark njegov največji idol, sta sedaj doma kar dva gasilca in dve sireni.Darilo torej za oba.  Jana je Marku željo izpolnila, simpatičnemu srečanju pa se seveda je pridružil tudi mlajši bratec Liam. 

Jana izpolnila že tretjo željo
DRUGA ŽELJA

10-letnega dečka Aleksa, ki se že dobrih 6 let bori z redkimi zapleti prebolelega encefalitisa smo že spoznali, in sicer nekaj tednov nazaj, ko ga je obiskal Denis Avdić in ga v sklopu največje motivacijske akcije: 
Denis Avdić motivira Slovenijo motiviral za šolske aktivnosti. Aleks po novem še raje obiskuje pouk, njegova mamica pa je navdušena.


Je pa prišlo do neljubega pripetljala. Aleks je v dar prejel majico s podpisom svojega junaka, svetovnega prvaka v motokrosu, Tima Gajserja. Vse bi bilo lepo in prav, če ne bi mama prav te majice vrgla v pralni stroj in OPRALA! Podpis se je seveda zbrisal, Aleks pa je ostal razočaran in brez spomina na svojega motokrosističnega junaka. 

 


 

Božička Jana - Aleks
Jana je izpolnila že drugo željo. Tokrat Aleksu.

 

V akcijo je tokrat stopila Jana Morelj, ki ta teden skrbi za darila, ki se jih ne da kupiti. 

Poklicala je Tima Gajserja, ki je rade volje priskočil na pomoč in ne samo, da je podpisal novo majico za Aleksa, temveč je fantiču podaril še kapico! Kako lepo! 


PRVA ŽELJA

Prvo željo je Jana že izpolnila. Anja, ki je goreča oboževalka Denis Avdić Showa, si je nadvse želela spoznati Denisa. No, Božička Jana ji je željo uresničila! Oglej si prikupen video in reakciji obeh. :) 

Avdić pričakal Anjo na njenem kavču.
Ima tvoj otrok željo in ne veš, kako bi jo izpolnil?

Hitro nam piši na darila@radio1.si in morda Jana kmalu pokliče prav tebe!

Si želiš spoznati v živo svojega priljubljenega glasbenika, športnika, tv ali radijskega voditelja? Si želiš leteti v pilotski kabini? Preživeti dan s policisti? Biti oskrbnik v živalskem vrtu? Bi morda svoje delo za en dan zamenjal z direktorjevim ali šefovim? Bi rad postal radijski voditelj za en dan ali posnel pesem za svojo drago? Morda pa si želiš en dan preživeti na Radiu 1 skupaj z ekipo ... 

Takšne in drugačne želje ti lahko izpolnimo! Darila, ki se jih ne da kupiti, ti letos podarjamo na Radio 1 skupaj z najboljšo čokolado na svetu Gorenjko.


KAKO SODELUJEŠ?

Prijave bomo zbirali preko e-poštnega naslova darila@radio1.si.TUKAJ pa lahko preveriš, kako in komu smo lansko leto skupaj z Gorenjko izpolnjevali skrite želje! ;) 

Mrzle zime in prazničnih dni si ne znamo predstavljati brez pletenin, ki nas grejejo. Zato smo v pletenine oblekli vašo najljubšo sladko razvado, ki bo ogrela vaše telo in srce.Letošnja izbrana ponudba čokoladnih izdelkov Gorenjka vas bo pogrela kot najbolj mehek pleten pulover. Ravno takšen, kot ga je v otroštvu spletla vaša babica. 

Naj bodo prazniki polni veselja in prijetne topline v družbi Gorenjke in vaših najdražjih!

Izbrano novoletno ponudbo sestavljajo:

Mlečna in temna čokolada s celimi zlatimi lešniki 300 g – ki je sinonim Gorenjke
Mlečna čokolada s celimi lešniki 450 g
Čokoladno sadje 160 g (suhe slive, suhe marelice, suhe fige, oblite z mlečno čokolado)
Mlečna čokolada z bonboni 100 g
Darilni izbor dveh čokolad 200 g (žlahtna temna čokolada 75 % kakava in mlečna čokolada rum-piškot)
Mini rolade pomaranča in čokolada v prazničnem pakiranju 310 g
Pravila za sodelovanje

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del