Quantcast
Radio1_v_zivo


5 MOŠKIH RAZKRILO: To smo izvedeli o svojih ženah po poroki
Radio 1 priporoča | 4. 12. 2016 6:21
Po poroki postanejo ljudje bolj sproščeni in pokažejo pravi 'jaz'
Ključne besede:     moški    ženske    poroka
Po poroki vidiš šele pravo resnico ...

Si prepričan, da si svojega partnerja ali partnerico dovolj dobro spoznal/a pred poroko? Večina bo rekla, da temu ni tako. Pet moških je priznalo presenetljivo resnico, ki so jo odkrili po vstopu v zakon s svojimi izbrankami, piše Women's Health.

 

V zakonu ljudje postanejo bolj odprti, delijo več informacij in postanejo bolj intimni. Ravno zato te ne bo strah obsojanja in počel boš stvari, ki jih prej morda nisi.

 

 

1. Obsedena je s pospravljanjem doma

 

"S punco sva živela skupaj pred poroko. Toda takoj, ko sva se vselila v novo stanovanje, je postala obsedena s urejanjem doma. Nisem vedel, da je takšna. Prej sem lahko pustil stvari kjerkoli, sedaj pa jo to zelo moti. Vse mora biti na svojem mestu", je priznal Noah.

 

 

2. Ni želela imeti otrok takoj po poroki

 

"Pred pogovorom in poroko sva se pogovarjala o tem, da bi imela otroke. Zelo sem si želel otroka, zato sem smatral, da se bova "lotila posla" takoj po poroki. Toda ona je želela še počakati nekaj let. Prijatelji so mi govorili, da sem neumen, ker jo čakam. Čakanje je trajalo približno dve leti in zasnovala sva si družino. Vesel sem, da sva pred tem lahko uživala drug z drugim", je povedal David.

 

 

 

3. Njena družina ne razmišlja isto kot jaz

 

"Nisem se zavedal, kako nora je njena družina, dokler se nisva poročila. Začeli smo preživljati več časa skupaj in takrat sem videl, da se razlikujemo v mnenjih. Žena se strinja z menoj, poročil sem se z njo in ne z njeno družino", je rekel Dylan. 

 

 

4. Stroga je pri financah

 

"Ko si samski, živiš bolj lagodno, denar zapravljaš tudi za stvari, ki jih ne potrebuješ. Nisem vedel, da je moja partnerka tako občutljiva, ko gre za finance. Po poroki je začela paziti na vsako malenkost za katero zapravim denar. To me ne moti več toliko, ker je sedaj noseča. Moram biti bolj odgovorna oseba", je priznal Evan.

 

 

 

5. Neurejena je

 

"Vedel sem, da je moja žena neurejena, ali pred poroko sva nekako vse imela pod kontrolo. Po poroki sva se preselila skupaj in potem se je vse začelo. Nisem spet toliko pedanten, ampak vedno jo moram opominjati, da počisti za seboj. Vseeno jo ljubim, super je", je povedal Alex.