Quantcast
Radio1_v_zivo


BOŽIČKOV FILMSKI KVIZ Z BIG BANGOM
Nagrajujemo | 2. 12. 2016 13:44
Oglej si svoj najljubši božični film skupaj z Jano in Deželakom.
Ključne besede:     nagradna igra    Big Bang    Phillips

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA: 

Prihaja tisti čas v letu, ko se bo vse okoli nas praznično obarvalo, dolgi večeri, zunaj mraz in ti na toplem. Vonj po cimetu, šalica kuhančka ali čaja, topla dekca in tvoj najljubši božični film na novem televizorju, ki stoji ali visi poleg lepo okrašene novoletne jelke … 

"Čakaj, a si rekel nov TV? Saj ga nimam!"

Ne še, ampak, če poslušaš Radio 1, ti ga lahko prinese Božiček direktno iz Big Banga! Aja, pa televizor je še strokovno zmontiran na steno in prisežemo, da se ne vidi nobenega kabla na steni, kaj šele, da bi bil postrani, ali, da bi se prej morali otroci naučiti novih kletvic, ko se hoče očka predstaviti pred družino kot sam svoj mojster. 

Si za? Aja, kaj moraš narediti? 


Prijavi se preko spodnje prijavnice in vpiši svoje podatke. Z malo sreče te izžrebamo, ti pa boš sodeloval v filmskem kvizu, in sicer boš moral na podlagi kratkega izseka prepoznati skriti božični oz. decembrski film. Na voljo boš imel tudi dve pomoči v obliki kratkih izsekov. Če boš uganil pravilni naslov filma, boš postal finalist in se uvrstil v žreb za nov televizor Philips, nosilec in premium montažo. 

 

Poslušaj Radio 1 in prepoznaj svoj najljubši božični film. Kar teden dni bomo sestavljali seznam filmov, ki jih moraš pogledati v prazničnih dneh. Izmed vseh vaših najljubših filmov, pa bomo vsak dan izbrali enega, ki ga boš moral uganiti s pomočjo kratkih koščkov, ki jih bomo predvajali v programu. Če boš uspešen, greš v žrebanje za čisto nov televizor Philips z diagonalo kar 124 cm iz Big Banga! Ker pa v Big Bangu prisegajo na Popolno rešitev in ker ti nudijo tudi popolno storitev, ti bomo TV prišli skupaj z njihovimi mojstri tudi zmontirati na dom. Pa ne samo to! Svoj najljubši božični film si boš lahko ogledal/ogledala z Jano in Deželakom. 

Popolno rešitev za letošnji čarobni božič ti prinašata Big Bang in Radio 1. 

Največji trgovec zabavne elektronike Big Bang že dolgo ni več zgolj prodajalec zabavne elektronike in bele tehnike. Velik poudarek v njihovih trgovinah boste tako našli tudi na kakovostnem svetovanju, strokovni predstavitvi izdelkov in celovitih storitvah, ki so jih razvili za vas. Tako lahko v vseh trgovinah Big Bang in v njihovem spletnem centru bigbang.si ob nakupu izdelkov poskrbite tudi za hitro in zanesljivo dostavo, strokovno montažo in priklop novih naprav, brezplačen odvoz starih in odsuženih naprav in seveda še veliko več.

 

Spoznajte storitve, sodelujte v nagradni igri in morda bo nov televizor, nosilec in zanesljiva montaža televizorja ravno vaša.

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del