Quantcast
Radio1_v_zivo


NAJHITREJŠI BOŽIČKOV KVIZ
Nagrajujemo | 2. 12. 2016 13:43
10 vprašanj, 60 sekund. 3, 2, 1 ... ZDAJ!
Ključne besede:     nagradna igra    Porsche    Porsche Asistenca
Pohiti, časa ni veliko. :)

Marsikaj se lahko zgodi v 60 sekundah!

V 60 sekundah lahko podarimo nasmeh, objem, skačemo od veselja, poljubimo prijatelja ...


Vsako minuto na Instagramu objavimo 216.000 fotografij, na Facebooku je vsakih 60 sekund 1,8 novih lajkov, zgodi pa se tudi 2 milijona poizvedb na Googlu ... Pa še nekaj izredno lepega se zgodi ... vsako minuto na svet prijoka 250 malčkov! 

V 60 sekundah pa lahko odgovorimo tudi na 10 vprašanj. Takšnih vprašanj, ki ti jih postavita Klepač in Gustinčič.

Pripravljen? Na Radio 1 prihaja NAJHITREJŠI BOŽIČKOV KVIZ NA RADIU 1!


KAKO ZADEVA DELUJE? 

Klepač in Gustinčič imata zate 10 vprašanj, na katera moraš odgovoriti v 60 sekundah! Odgovarjaš z  »DRŽI« ALI »NE DRŽI«! Za vsak pravilni odgovor dobiš 20 EUR na PORSCHE GROUP KARTICO, če pa v 60 sekundah pravilno odgovoriš na vseh 10 vprašanj, prejmeš kar 500 EUR na PORSCHE GROUP KARTICO!


KAKO SODELUJEŠ? 

Prijavi se preko spodnje prijavnice in morda pokličemo prav tebe, ti pa boš potem na hitro odgovarjal na deset vprašanj!


Najhitrejši božičkov kviz na Radiu 1 prinaša Asistenca Porsche Slovenija.

 

Dobre prijatelje spoznaš v stiski. Najboljši so s tabo 24 ur na dan, vse dni v letu. Dobra novica za voznike vozil Audi, VW, Škoda, Seat in VW gospodarska vozila je ta, da imajo od zdaj naprej svojega »angela varuha« v obliki 24 urne asistence Porsche Slovenija.

Ko potrebujete pomoč na cesti, pokličite Asistenco Porsche Slovenija!   

Želimo vam, da bi se vse poti končale varno in brez zapletov. Če pa ne bo šlo po načrtih, smo z vami na vsakem kilometru. V primeru okvare ali nesreče bomo za vaše vozilo uredili popravilo na kraju samem ali zagotovili vleko in popravilo. Za vas pa bomo uredili nadomestni prevoz in morebitno nastanitev ter vam nudili podporo na poti do vašega cilja. Z vami smo 365 dni na leto, 24 ur na dan, v Sloveniji in po Evropi. 


Več informacij lahko dobiš TUKAJ

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del