Quantcast
Radio1_v_zivo


RESNIČNA ZGODBA: Ujela ga je med seksom z drugo, preobrat te bo šokiral!
Radio 1 priporoča | 29. 11. 2016 5:11
Hrvatica je zalotila svojega moža v postelji z ljubico, naredila je naslednje
Ključne besede:     resnična zgodba    varanje    moški    ženska    odnosi
Ujela ga je med akcijo, potem pa je sledil preobrat, ki ga nihče ni pričakoval. (Slika je simbolična)

Neka Hrvatica je odkrila, da jo mož vara in to na najhujši možen način - našla ju je v postelji! Njena reakcija je presenetila VSE, tudi njo! 

To je njena zgodba.

Preskočila bom tisti neumen uvod, kdo sem, kaj sem, koliko let imam, barvo las, joške in rit. Ločenka sem. To je najbolj pomembno. Še leto in pol nazaj sem verjela v stavek "v dobrem in slabem", čeprav se nikdar ne bi zadovoljila z moškim, ki bi bil pijanec, nasilnež ali pa lenuh brez službe. Nasprotno, moj mož je bil sijajen soprog, partner, galanten, urejen, negovan in pameten - skratka pravi gospod. Ampak dolgočasen. Za znoret! Bil je tisti uradniški tip moškega, vedno v poslovni obleki, ne lep, ne grd, pač povprečen možakar, ki ni v ničemer izstopal. Če bi ga srečali v mestu, bi pozabili na to srečanje v naslednjih nekaj sekundah. Meni osebno je bil vedno šarmanten, a kaj ko se je ta šarmantnost zelo hitro spremenila v neko hibridno vrsto ljubezni, povezanost, simbiozo in pač ugotovitev, da so metuljčki odleteli.

Sprijaznila sem se z njegovim izgledom in načinom življenja. Bil je velik perfekcionist. Vse je moralo biti na svojem mestu, čisto, organizirano in čim je bilo nekaj razmetano, je postal živčen in nejevoljen. To me je ubijalo, zato sem pogosto, priznam, nalašč razmetala kakšno sobo, sploh kuhinjo, samo da bi pobegnila iz tega začaranega kroga njegove obsesivne kompulzivne motnje. In seveda, ko imaš ob sebi takšnega moškega niti ne pomisliš, da bi te varal. Katera bi ga pa hotela? Vsaj tako sem mislila.

Nekega ponedeljka sem se odpravila na službeno pot v Stockholm, tri dni predavanj in konferenc. Moj let je imel zamudo, nato pa je bil celo odpovedan, tako da mi ni preostalo nič drugega kot to, da sem se vrnila nazaj domov. 
Taksi me je pustil pred blokom, poleg avtomobila mojega moža. Hm, kako je pa to možno, moral bi biti v službi?Ok, očitno je nekaj pozabil.  

Vstopila sem v stanovanje, ko sem zaslišala globoko dihanje, ki je prihajalo iz spalnice. Slišala sem dvoje vzdihljajev, moške in ženske. Takrat se mi je posvetilo. Moj mož ni sam. Moj mož je z drugo. Moj mož me vara! Nisem se takoj odpravila v spalnico. Voajersko sem stala na hodniku in poslušala, kako moj mož seksa z drugo. In to tako strastno, da sploh nisem mogla verjeti svojim ušesom.

Globoko sem vdihnila, se skušala pomiriti, odšla v kuhinjo in si natočila nekaj žganja. Potrebovala sem nekaj minut, da se spravim k sebi. Da razmislim, kako naprej. Natočila sem si še enega. Ne glede na to, kako šokirana sem bila, se je v meni prebudilo še nekaj drugega, nekaj, česar prej nisem poznala ... bila sem ljubosumna! In vzburjena! Misel na to, da moj mož seksa z drugo žensko, me je razvnela. Pogosto sem fantazirala o trojčku, priznam. 

Kot v transu sem se slekla in odšla v spalnico. Vame je bolščalo dva para začudenih in prestrašenih oči, jaz pa sem le samozavestno rekla: "Dragi, ni panike, lahko pa bi me ključil v to zgodbo. Saj veš, da sem fantazirala o tem." Prešuštnika sta bila še vedno v šoku in nista uspela spregovoriti ene same besede. Potem pa sem sama prevzela iniciativo, poljubila svojega moža in k sebi potegnila njegovo ljubico. V detajle o našem trojčku ne bom šla, lahko le povem, da je bilo IZJEMNO! 

Ko smo končali, sem se tihoma oblekla in odšla. Brez besed, brez slovesa. Od takrat naprej se mu nisem več javljala. Klical me je in mi pošiljal sporočila. Nič ni delovalo. Bila sem zid. V stanovanje sem se vrnila po svoje stvari, ko sem vedela, da je v službi. Po dveh mesecih sem se mu končno javila, a takrat z ločitvenimi papirji. 

Nisem se ločila zato, ker me je prevaral in s tem izgubil moje zaupanje in bla, bla, bla ... preskočimo te klišejske alibije. Ločila sem se, ker sem ugotovila, da to ni moški, s katerim sem bila poročena. Živel je dvojno življenje. Doma je bil uglajen in dolgočasen, v drugem svetu pa je bil pravi playboy, ki je seksal praktično z vsako, ki mu je prekrižala pot. V dveh mesecih, ko se mu nisem javljala, sem zelo hitro razkrila ta njegov drugi svet. Izvedela sem,da je hodil po izletih, kupoval draga darila in financiral druge ženske. In to je to. Ločila sva se, njegov uglajen svet se je zrušil in sedaj živi kot najstnik, jaz pa si gradim novo življenje. In živim.