Quantcast
Radio1_v_zivo


ŽENSKE POSLUH: S temi triki boste moškim zmešale glavo!
Radio 1 priporoča | 20. 11. 2016 14:16
Zadnjica, prsi, trebuh in noge niso več na prvem mestu
Ključne besede:     ženske    triki    moški    zapeljevanje    
Kaj moškemu zmeša glavo?

Vsaka ženska si želi, da bi za pripadnike moškega spola izgledala zapeljivo in v njih vzbudila kanček pozornosti, da bi se ob tem počutila lepo. Tukaj imamo pripravljenih 17 stvari, ki moškemu lahko v trenutku zmešajo glavo. Vse je odvisno le od tebe, če jih boš znala uporabiti sebi v prid ;)

 

 

1. Nežno grizenje ustnice

 

 

Če boš znala, zagristi v svojo ustnico zapeljivo in pristno, bo to v moškem vzbudilo vznemirjenje. S pravo mero grizljanja boš izgledala poželjivo in moški se ti nikakor ne bodo mogli upreti. 

 

 

2. Gladka koža

 


 

Nič ni bolj zapeljivega od ženske kože, sploh če je ta gladka, nežna in rahlo svetleča. Ko si živele še Egipčanke, so si z razlogom začele odstranjevati dlake in očitno so postopale pravilno, saj se je obneslo vse do danes.

 

 

3. Speti lasje

 


 

Če si znaš lase speti pravilno in kljub temu da bo tvoja pričeska izgledala malce neurejeno, boš lahko bila zelo zapeljiva. Vrat, ušesa in rame, ki jih ponavadi  tvoji lasje zakrivajo veljajo za izredno zapeljive. 

 

 

4. Nenavaden in vpadljiv stil

 


 

 

Ženske, ki so navzven malce neobičajne in znajo svoj stil ''nositi'' samozavestno, so pravi magnet za moške. Kreativni ljudje že nasploh privlačijo druge, saj izžarevajo pozitivno energijo in videti je, da se v svoji koži počutijo odlično. 

 

 

5. Ko oblečeš njegovo srajco ...

 


 

 

To si najbrž že večkrat videla v filmih in prav nič ni narobe, če to izvedeš tudi v resnici. Ženska v seksi spodnjem perilu odeta v moško srajco, da moškemu vedeti, da si ga želi čutiti in biti ob njem tudi na drugačen način.

 

 

6. Pogled preko rame

 


 

 

Skrivnostni pogled preko rame, ko pogledaš tistega, ki ti je všeč, ima prav poseben čar. Izgledala boš zapeljivo, navihano, skrivnostno in v nasprotnem spolu boš vzbudila veliko zanimanje. Nikar ne glej predolgo, ker potem izgubi čar ;)

 

 

7. Samozavest, da se kar kadi

 


 

 

Ko se ženska zaveda, da je lepa in ponosna nase, to izžareva tudi navzven. Bodi zadovoljna sama s sabo in to pokaži tudi drugim. Nobena lepotna operacija ti ne bo pomagala pri tem, zato se odeni v samozavest in zasij v vsej svoji luči.

 

 

8. Odkrita ramena


 

Časi, ko so bile atraktivne ženske prsi, trebuh, rit ali noge, so minili. Moški imajo zdaj raje nekaj kar ne vidijo pri ženskah vsakdan. Ženska ramena so ena izmed njih in znajo biti marsikateremu zelo zapeljiva in poželjiva. Če znaš nositi takšne majice, ne vidimo razloga, da jih nebi oblekla.

 

 

9. Lepa in seksi hoja v petah

 


 

 

Marsikatera se rada obuje v pete, kljub temu da potem bolijo noge in se v njih ne počuti najbolj udobno. Večina žensk v petah ne zna hoditi, večina pa je tudi takih, ki v njih dobesedno tečejo in izgledajo naravnost fantastično. Če spadaš med tiste, ki niso najbolj vešče v hoji vrtoglavih pet, pa jih raje obuj le za v posteljo - tudi tam se bodo obnesle ;)

 

 

10. Zapeljiv glas

 


 

 

Moški so bili vedno navdušeni nad barvo glasu, ki ga je imela diva Marilyn Monroe. Glas, ki ni bil pregloboko, niti previsok ampak  ravno pravšnji. Baje naj bi glas na moške vplival kot Viagra.

 

 

11. Zapeljive ustnice

 


 

 

Če znaš nositi šminko in se z njo počutiš samozavestno, potem ni razloga, da je ne bi večkrat nadela nase. Rdeča šminka je tista, ki že od nekdaj velja za najbolj zapeljivo. Tudi če nimaš najbolj polnih ustnic, si jo lahko privoščiš. Pomembno je le, da ne pretiravaš in še vedno ohraniš pravo mero nanosa.

 

 

12. Ravno prav elegantna

 


 

 

Biti elegantna ne pomeni samo to, da si vsakdan oblečena v večerno toaleto, ampak, da se znaš temu primerno tudi obnašati. Način tvoje mimike, kretenj rok in telesa ter tudi pogovora so ključnega pomena.

 

 

13. Seksi športne pajkice

 


 

Športne pajkice prav tako nase prilepijo veliko pogledov. Seveda niso primerne za vsako žensko in ne spadajo čisto v  vsako okolje. Če se ukvarjaš s športom in greš rada na sprehod, potem jih le obleci. Če pa te je nekdo povabil na večerjo ali na ogled predstave, potem pa naj ostanejo v omari.

 

 

 

14. Obraz prekrit z drobnimi pegicami


 

 

Večina žensk, ki imajo na svojem obrazu kakšno pegico ni najbolj veselih in si jih na vsak način želijo prekriti. Napaka. Bodi unikat in to še izpostavi. Če boš znala pravilno poudariti te stvari, boš izgledala drugačna, kar pa velja za bolj zapeljivo in očarljivo.

 

 

15. Ličila v naravnih tonih

 

 

 

Manj je več. Z ličili ni dobro pretiravati, saj lahko kaj hitro izgledaš umetna in bog ne daj podobna klovnu. Nanesi nase ravno prav ličil in zagotovo boš požela več pogledov, kot pa, da imaš na sebi ''fasado'' ličil.

 

 

16. Očala

 


 

 

Očala pa so tisti dodatek, ki moškim dobesedno zmešajo glavo. Z njimi lahko flirtaš in deliš zapeljive poglede. Če jih ne nosiš, si jih lahko omisliš kot modni dodatek in ga zapelješ. Črna očala, rdeča šminka in seksi pogled - zmaga je tvoja.

 

 

17. Iskren nasmeh 

 


 

 

Če se smeješ prisiljeno, izgledaš nenaravno in popolnoma neumno. Ljudje bodo to prepoznali takoj in zagotovo jim ne boš všeč. Bodi naravna in se resnično nasmej tistemu, kar te dejansko nasmeji. Nihče ti ne bo zameril, če ti nekaj ne bo všeč in se pač ne boš zasmejala. Pojdi skozi dan z nasmehom in zagotovo bo lepši.