Quantcast
Radio1_v_zivo


Sestra mi je priznala, da ima že dve leti afero z mojim možem
Radio 1 priporoča | 14. 11. 2016 6:18
Globoko razočarana mlada ženska odkrila neprijetno resnico
Ključne besede:     sestra    ženska    mož    afera    prevara
Slika je simbolična.

To je osebna izpoved 32-letne ženske iz Ljubljane, ki ji je lastna sestra priznala, da ljubkuje z njenim možem:

 

Ne morem verjeti, da nisem nič opazila. Kar dve leti sta že ljubimca - moja sestra in moj mož. Naivno sem verjela, da je sestra pogosto pri nas, ker rada preživlja čas z menoj, čeprav ni bilo tako.

 

Pred tremi meseci mi je rekla, da bi se rada pogovorila. Delovala je presenetljivo resno. Prvo, kar je izgovorila, je bilo: "Ne morem več tega držati v sebi, ne morem. S tvojim možem spim že dve leti." Obstala sem kot kip. Najprej se mi je zdelo, da nisem dobro slišala, potem pa me je doletela vrtoglavica. 

 

Cel svet se mi je zrušil v eni minuti. Izginilo je vso upanje, vsi plani ... Občutila sem globoko praznino. Ne vem, koliko časa je minilo, da sem bila sposobna vsaj nekaj izustiti. Vprašala sem jo, zakaj je to naredila. Rekla je, da jo moj mož privlači od prvega dne, ko sem ju spoznala.

 

Jokala je in skušala pojasniti, da ni želela da, da bi se to zgodilo, ampak da so bila njuna čustva močnejša od razuma. 

 

Rekla je, da se je vse začelo takrat, ko sem bila noseča z najinim sinom in to v tistem času, ko sem bila zaradi komplikacij v bolnišnici. Ko se to izvedela, me je še dodatno prizadelo. Dobivala sta se v njenem stanovanju, on pa mi je ves ta čas govoril, da mora dlje ostajati v službi ali da gre ven s prijatelji. Nič nisem posumila, ker je bil deloholik.

 

Po sestrinem priznanju sem sina odpeljala k mami in počakala, da mož pride domov. Niti poskušal ni lagati ali trditi, da to ni res. Tiho je priznal, da je temu tako in da se on in moja sestra močno ljubita. Rekel mi je, da se želi ločiti, ni pa imel poguma, da bi mi povedal, kaj se dogaja za mojim hrbtom. Celo jokal je.

 

Rekla sem mu, naj spakira in odide.

 

Vselil se je k moji sestri. Bila bi najsrečnejša, če ne bi niti enega od njiju nikoli več videla v življenju, ampak nimam izbire. Svojemu sinu ne morem zabraniti, da vidi svojega očeta.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del