Quantcast
Radio1_v_zivo


Justin Bieber: Po koncertu zažural v zagrebškem klubu
Denis Avdić Show | 10. 11. 2016 10:15
Spektakulrani koncert je bil poln histerije, joka in norih oboževalcev
Ključne besede:     Denis Avdič Show    Radio 1    mojradio    Justin Bieber    koncert    Zagreb    Arena    spektakel    oboževalci
Justin med nastopom v zagrebški Areni

Justin Biber dobesedno obnorel oboževalke
PRENESI DATOTEKO
V Denis Avdić Showu o koncertu Justina Biberja

Eden največjih pop zvezdnikov današnjega je zagotovo mladi pevec Justin Bieber. Zvezdnik je še najbolj popularen pri mladih, predvsem pa pri dekliški populaciji.

Kričanje, jokanje, skakanje in histerija, vse to in še več je bilo včeraj na koncertu v zagrebški areni, ko je na oder stopil popularni glasbenik. Neučakani oboževalci so tako lahko slišali njegove stare in nove hite, pokazal pa je tudi veliko čustev ter raznežil vse v dvorani. 

 

V Denis Avdić Showu tudi niso mogli mimo tega spektakularnega koncerta, zato so mu namenili nekaj besed. Pevec je prispel na letališče okoli 17. ure in ves čas nosil slušalke v ušesih. Kanadčan je k našim sosedom priletel z ekipo 500-ih ljudi. Od hrvaških promotorjev je želel, da mu v Areni postavijo jacuzzi, da bi se po koncertu lahko sprostil od vsega stresa.

 

Poleg tega si je Bieber rezerviral kar tri hotele v Zagrebu, da ga ne bi tisti najbolj zagreti oboževalci nadlegovali. Kljub temu da se je koncert začel šele ob 20. uri, so bili tisti najbolj vneti oboževalci pred zagrebško Areno že od zjutraj.

 

Za njegovo varnost so skrbeli varnostniki, ki so se morali okrepiti, saj so bile oboževalke čisto preveč nore. Justin jih je na kratko pozdravil, jim pomahal ter se jim tudi nasmehnil. Bravo, Justin! S to malo gesto je tako polepšal dan marsikateri oboževalki, ki še dolgo ne bo pozabila tega. Nekatere so celo povedale, da je bil to njihov najlepši dan v celem življenju.

 

Talentirani 22-letnik je še povedal: ''Edinstveni ste in nikoli vas ne bom pozabil. Še se bom vrnil!''

 

Fotogalerija: Neučakani oboževalci pred zagrebško Areno (19 slik)

Oglejte si galerijo slik
Foto: Borna Filic

 

Justin pa po koncertu sproščanja ni nadaljeval v jacuzziju, ampak v zagrebškem klubu The Best, kjer se je sproščal na malce drugačen način ;)

 

 

Nekateri, ki so ga opazili v klubu so to seveda takoj objavili na svojem Facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del