Quantcast
Radio1_v_zivo


PARI ISKRENO: ''Včasih bi ji najraje zalepil usta''
Radio 1 priporoča | 7. 11. 2016 15:56
Ko skupno gledanje televizije včasih postane nadležno
Ključne besede:     pari    televizija    gledanje    v dvoje    komplicirano
Skupno gledanje televizije zna biti naporno ali zanimivo

Ena televizija, dva različna okusa in večer v dvoje. Te kombinacije včasih preprosto ne gredo skupaj in pari se tega še kako zavedajo. So pa seveda tudi pari, ki imajo podoben okus in se lahko prepustijo uživanju in gledanju v dvoje, pa jih zmoti nekaj drugega. Mi smo povprašali nekaj ljudi, ki se soočajo s podobnimi problemi, ko je govora o deljenju kavča in gledanje televizije v dvoje.

 

 

Najbolj me jezi, ko med gledanjem kakšne oddaje, serij ali filma, ki jih je predlagala ona, vmes nonstop visi na Facebooku in mi na glas prebira kaj počnejo drugi. Nato se mi upa reči: ''Nikoli me ne poslušaš!''

 

Žan, 30 let

 

 

Najbolj mi gre na živce, ko se skupaj lotiva gledanja neke serije in potem je službeno odsoten. Potem sem tako zelo neučakana, da sploh ne vem kaj narediti. Če si kakšen del pogledam sama se mi zdi kot, da sem ga prevarala. 

 

Maša, 27 let

 

Večkrat sem ga že polomila s tem, da sem si film ogledala pred njim, potem pa sem se delala, da ga gledam prvič. Sicer pa je bil film tako zelo dober, da sem ga z veseljem gledala 2x.

 

Špela, 24 let

 

Rad ji nagajam, ko gleda neumne limonade. Medtem, ko se skupaj crkljava na kavču ji večkrat preklopim na drug program - takrat, ko je najbolj napeto. Tako zelo je simpatična, ko je jezna.

 

Miha, 29 let

 


Ni lepšega občutka kot to, da pogledava en dober film, pred tem pa že naročava največjo in najbolj mastno pico. Včasih ne vem česa se bolj veselim – pice ali filma. Mislim, da pice.

 

Gaja, 26 let

 


Najbolj smešno mi je to, ko se vedno jezi name, da sva edini par, ki ne gledava skupaj filmov. Še kadar sva ga začela, je po 10 minutah spala kot ubita.

 

Tilen, 28 let

 


Včasih bi ji najraje zalepil usta, saj med filmom govori, sprašuje in spušča nespametne zvoke. Včasih se mi zdi, da gledam sinhroniziran film.

 

Peter, 30 let

 

Najhuje je, kot je na sporedu nogomet, ona pa bi gledala tisto neumno babjo serijo. Takrat je edina priložnost, ko me pusti v gostilno – brez pridige.

 

 

Simon, 34 let

 

Ko se končno, ampak res končno namestiva v pravi položaj, enega od naju mudi na wc. Ponavadi je to ona, saj je predtem spila 2 l vode.

 

Vid, 29 let

 

 

Z izbiranjem filma imava vedno težave. Ona bi romantično komedijo, jaz pa sem za znanstveno fantastiko. Na koncu izbereva risani film. 

 

Blaž, 31 let

 

 

Ker sva že oba malce v letih rada skupaj pogledava poročila. Najbolj me jezi, ker ga zmoti vsak hrup in potem mi vedno naredi: ''Pššššt!'' Potem televizijo pojača in zaradi hrečanja zopet ne slišiva nič.

 

Majda, 52 let


 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del